Jackie heeft weer iets nieuws op haar kamer. En deze moet ik gewoon even met jullie delen. Wellicht heb je hem al in mijn stories voorbij zien komen: het magisch mooie nachtlampje van Het Houtlokael.

Blank Hout

Ik weet niet waarom maar sinds enkele jaren ben ik verliefd op blank hout. Ik heb een zwak voor alles wat van Blank hout is gemaakt. Zelf maken we ook vanalles van blank hout en ik vind het enorm rustgevend als dat dan in elke ruimte een aantal keer terug komt. De lampjes van Het Houtlokael hadden dus meteen mijn aandacht. Het leuke is dat je hem zelf helemaal kunt laten personaliseren met een naam of woord. Aangezien Jackie nog geen nachtlampje op haar kamer had, was zij de gelukkige die hem kreeg.

ikea keukentje

Verschillende soorten

Je kunt kiezen uit verschillende dessins. Zo vind ik eigenlijk zelf de “stil op straat” de mooiste. Ik hoor je denken: Waarom heb je die dan niet gekozen? Onze Jackie (sorry ik ben Brabants voor het geval je het nog niet gemerkt had) is een meisje die weet wat ze mooi vind. In ons dorp en in de naastgelegen dorpen vind je verschillende molens. Jackie is er helemaal zot op. Ziet ze er in de verte een dan roept ze al hard: Molen, Molen, Molen!! Of nouja bij haar klinkt het meer als Mowe. Ze kletst de oren van je kop maar echt duidelijk is het nog niet hihi. Toen ik het model zag met de molens wist ik dat ze die het allermooiste zou vinden. En ja, het is haar kamer!

nachtlampje

Magisch mooi nachtlampje

Toen ik het lampje binnen kreeg was ik al meteen onder de indruk. De details zijn zo mooi. Toen ik het lampje aanzette was ik helemaal verliefd. Zelfs Jim was onder de indruk (die meestal zoiets heeft van: Ja leuk hoor). De roze achtergrond verandert in een soort zonsondergang met verschillende tinten. Je kunt overigens de achtergrondkleur zelf kiezen. Je kunt ook kiezen voor een blanke achtergrond.

nachtlampje

Heb je trouwens de blog al gelezen over de hele kamer van Jackie?

Het leuke is dat ik ook een lamp naar keuze mag weggeven! Hoe tof is dat? Hou mijn Instagram pagina in de gaten want zaterdag komt de WINACTIE live!