Neon verlichting is terug van weggeweest. Het is opvallend, kleurrijk en speels en helemaal passend bij de interieurtrends van 2023! Benieuwd wat neon verlichting voor jouw interieur kan betekenen en hoe je het succesvol toepast en matcht in jouw interieur? Lees het in dit artikel!

Neonverlichting

Waar je voorheen een Neon lamp vooral zag in hotels en restaurants, kun je ze nu ook naar jouw interieur halen. Neon verlichting wordt niet persé meer geassocieerd met reclame, maar wordt gezien als sfeervolle verlichting die tevens functioneren als eyecatcher. Een aantal voordelen van Neon verlichting voor je op een rijtje;

  • Neon verlichting wordt niet heet (dus ook geschikt voor de babykamer (hoe leuk met de naam van je kleine?!)
  • Neon verlichting is eenvoudig te installeren
  • Neon verlichting is laag in energieverbruik (tegenwoordig is dat natuurlijk extra belangrijk)
  • Wanneer je kiest voor Neon verlichting met instelbare helderheid, kun je deze goed laten blenden bij de beoogde sfeer in je huis

De keuze is enorm

Je kunt natuurlijk kiezen voor Neon verlichting die bestaat uit een woord of zin, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een Neon sign. Kies bijvoorbeeld voor een mooi dier of een andere grappige of mooie vorm. Wat dacht je van een echte Pac Man voor in je gameroom of mancave? Of een tof LEGO poppetje voor in de kamer van je zoontje? Doordat er zo ontzettend veel mogelijk is, is er ook altijd wel een passende ruimte voor Neon verlichting. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, speelkamer, slaapkamer, gameroom, keuken en ga zo maar door!

Neon verlichting laten blenden in je interieur

Natuurlijk moet Neon verlichting wel een beetje passen in je interieur. Heb jij een heel braaf interieur, wat zo gekopieerd kan zijn uit een showroom van de zweedse woongigant? Dan is je interieur wellicht wat minder geschikt. Je interieur mag best wel een beetje bijzonder zijn. Neon verlichting doet het bijvoorbeeld goed in combinatie met een kek behangetje, woonaccessoires in een opvallend kleurtje. Heb je iets minder kleur in huis, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen je Neon verlichting wat subtieler te maken door te kiezen voor geel licht.

neon verlichting in je interieur

Gepersonaliseerde Neon signs

Natuurlijk kun je ook kiezen voor Neon verlichting die helemaal naar jouw wens is gemaakt. Zo kun je het persoonlijk houden en helemaal passend bij jouw interieur. Zo kun je de tekst kiezen en de kleur van het licht. Heb jij bijvoorbeeld een mooi levensmotto? Een quote die je graag gebruikt of wellicht een titel van een nummer wat erg belangrijk voor je is? De mogelijkheden zijn enorm!

neon lampen