Inmiddels is onze speelkamer langzaamaan aan het veranderen naar een Lego kamer. Het is immers het speelgoed waar ze het liefste mee spelen (op de tablets en spelcomputers na dan). Ze hebben inmiddels een flinke collectie bij elkaar gespaard. Tijd dus dat de dino’s het pand gaan verlaten en er meer Lego aankleding komt. En laat ik daar nou net een perfecte toevoeging voor hebben gevonden!

Lego kamer

Natuurlijk had ik al een aantal mooie wandplaten met Lego daarop en wanneer je al het Lego uitstalt krijg je direct al een thema zichtbaar in de kamer. Toch wilde ik nog meer aankleding. Toen ik bij iedereen de prachtige vilt panelen van Wallfelt tegenkwam zag ik er al direct een Legoblokje in. Wanneer je verschillende kleuren gebruikt maak je er eerder een echte eyecatcher van voor in je interieur, maar met een beetje fantasie en dezelfde kleur panelen, heb je in no-time een tof Legoblokje aan de muur hangen.

Wallfelt

Laat ik eerst even terug gaan naar het bedrijf Wallfelt. Dit bedrijf maakt duurzame vilten wandpanelen. Je kunt ze per stuk bestellen dus je kunt jouw eyecatcher zo groot maken als je zelf wilt. Ook kun je dus precies bepalen welke kleuren je wilt. Je kunt kiezen voor een speels geheel of juist voor meer rust en eenheid. Misschien nog wel het allergrootste voordeel aan de panelen is dat ze enorm betaalbaar zijn. Ze kosten slechts 9,95 euro per stuk en daarmee bedek je direct 50×50 cm aan lege muur. Zo goedkoop kun je nergens anders wanddecoratie vinden.

Montage

Ook de montage is echt enorm gemakkelijk en snel. Met de dubbelzijdige tape van Wallfelt plak je de panelen eenvoudig aan de muren. Je kunt ze er dus later ook weer vanaf halen. Mocht je een permanente plek hebben voor je vilten panelen dan kun je uiteraard ook gewoon montagekit gebruiken.

Lego blokje

Nu weer terug naar mijn toepassing. De panelen kwamen binnen en ik legde ze op de grond. Jake en Jackie kwamen er direct naartoe gelopen en riepen: “Dat is net Lego”. Yes! Missie geslaagd! Om er een “echt” Lego blokje van te maken, had ik natuurlijk beter voor rood, geel, groen of blauw kunnen kiezen. Jullie kennen mij inmiddels… dat is veel te veel kleur voor mij! Ik koos dus voor een mooie grijze variant.

lego kamer
lego kamer thema

Hoe vinden jullie het geworden? We gaan snel meer Lego in elkaar zetten (want dit zijn nog lang niet al hun sets) en dan is de Lego kamer officieel geopend!