Zelf houd ik van zwart en wit. Helaas vinden kindjes kleurtjes toch echt wat mooier. Ik heb weer een nieuwe toevoeging aan hun monochroom kinderkamers die er toch voor zorgen dat het een echte kinderkamer is. Ik ontving namelijk leuke muurstickers!

Muurstickers

Ik hou van witte muren (nog liever zwarte muren) maar ik vind ze soms wel wat saai. Muurstickers zijn dan echt de oplossing! Zeker als je kiest voor kleine varianten die je ook gemakkelijk weer kunt verwijderen als je er op uitgekeken bent. Ik mocht van Meermetstickers.nl 2 setjes muurstickers uitkiezen. Ik koos voor de Muursticker kruisjes en voor de Muursticker maskertjes maar je hebt bijvoorbeeld ook toffe stippen, sterren, wolkjes, pijlen en cactussen.

Plan van aanpak

Normaal ben ik niet zo van het nadenken tot grote ergenis van Jim. Met een nieuw DIY plan ga ik eerst naar de bouwmarkt om hout te halen en bij thuiskomst kijk ik pas hoeveel ik nodig heb. Jim werkt op het moment vrij veel en ik heb nogal wat grote DIY klussen op hem wachten dus ik wist dat ik deze muurstickers zelf moest aanbrengen. Zo moeilijk kan het niet zijn toch. Dat is ook zeker waar maar je moet wel nadenken over waar je de stickers wilt. Je kunt ze random her en der plakken voor een speels effect maar ik wist dat ik daarmee niet thuis kwam bij Jim. Kortom: ik moest gaan berekenen. De hoogte van de wand gedeeld door het aantal kruisjes dat ik wilde etc. Best even een klusje maar des te trotser was ik op het resultaat. Deze kruisjes kun je trouwens ook een kwartslag draaien zodat je plusjes hebt. Jackie heeft echter een kruisjes dekbedovertrek waardoor ik dit leuker vond matchen.

Muurstickers voor de kinderkamer

 

 

 

 

 

kinderkamer inspiratie

Jake’s kamer

Natuurlijk mag ook Jake niet achterblijven. Ik koos voor hem de Batman muurstickers. Ik laat zijn kamer niet zo vaak zien op Instagram (ik wil er nog heel veel aan veranderen) maar Jake heeft een superhelden kamer. Toen ik de stickers op ging plakken werd hij helemaal enthousiast. “Mama, je hebt PJ Mask op de muur gemaakt”, riep hij uit. Jake is nogal van de fases. Zo is hij gek op Cars, Monsters & Co, Pelle de politiewagen, Blaze en de Monsterwielen en op dit moment is PJ Mask helemaal hip bij hem. Prima Jake, ik keur het goed. Zolang jij het maar mooi vind. Binnenkort (als Jim klaar is met de kast, de tv kast, een nieuw bureau voor Jake, de trap en de trapleuningen kunnen we Jake zijn bed wit maken en deel ik meer foto’s van zijn kamertje).

batman muurstickers

Hebben jullie de rest van Jackie’s kamer al eens gezien?