Het is inmiddels al weer een klein tijdje geleden maar ik wil hem nog graag met jullie delen: de mini makeover van de hal.

Zwarte muur

Het begon allemaal met het verven van de muur. Het begon zo te kriebelen dus ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en gewoon een pot verf en een roller te pakken. Normaal doe ik alles in overleg met Jim (want die heeft nogal een mening en zeker als het gaat over verven van muren) maar dit keer dacht ik, laat ik het gewoon doen. Als hij het niks vind is het zo weer wit. Ik plakte de muur voor de helft af en schilderde de onderste helft zwart.  Ik had nog nooit zelf geverfd maar ik denk oprecht dat Jim het niet veel beter had gekund. Toen ik de tape verwijderde was de lijn ook tot mijn verbazing mega strak.

hal inrichten
hal inrichten

Nieuwe kast

We hadden eerst de oude bedtafel staan als sidetable. Deze paste niet meer om het nieuwe bed aangezien die een stuk hoger was.  We haalden de wieltjes er onder uit en gebruikte een aantal kisten voor de schoenen. Toen ik een tijdje geleden meedeed aan een winactie op Instagram van countryfield en hem vervolgens ook nog won, was ik ineens een prachtige kast en accessoires rijker. Hoewel ik hem eerst in de woonkamer had staan vond ik de vakjes ideaal voor schoenen dus besloot ik hem naar de hal te verhuizen.

industriele kast

Mooie poster

Eerst hadden we ons gastenboek van de bruiloft aan de muur hangen.  Dit was een bord gemaakt van steigerplanken waar allemaal haakjes aanhingen met oude antieke sleutels en kleine kaartjes. Elke gast moest daarop “de sleutel tot een succesvol huwelijk” opschrijven. Na 6 jaar in de hal te hebben gehangen vond ik het wel mooi geweest en was het tijd voor iets anders. Er kwam een mooi canvas van Walltones. De opdrukken zijn limited verkrijgbaar dus dan weet je zeker dat niet heel Nederland het heeft ophangen.

hal

Inmiddels heeft ook de andere kant een zwart verfje gekregen en hopelijk kan ik ooit de trap ook nog aanpakken.

Wat vinden jullie er van?