Bij een nieuw huis horen ook nieuwe spullen. Een goed excuus dus om mijn interieur eens te veranderen. Hoewel veel meubels mee gingen naar het nieuwe huis, wilde ik wel dat het geheel iets zachter werd. Het strakke, moderne vloerkleed dat ik had moest dus vervangen worden voor een nieuwe. Ik deel daarom graag: mijn vintage vloerkleed van Volero.

Vintage vloerkleed

Eigenlijk had ik de beslissing voor mijn nieuwe vloerkleed vrij snel gemaakt. Er kwam in het nieuwe huis namelijk grijs op de muur. Dat grijs wilde ik dus terug laten komen in het kleed. Ook vond ik vintage vloerkleden altijd enorm veel charme hebben. Een grijs vintage vloerkleed moest het dus worden! 

Volero vloerkleden 

Toen ik in contact kwam met Volero, bleek dat het kiezen van een nieuw vloerkleed toch niet zo simpel was als van te voren gedacht. Ze hebben namelijk enorm veel verschillende grijze, vintage vloerkleden. Lichtgrijs, donkergrijs en dan ook nog eens in verschillende dessins. Het handige bij Volero is ook dat de vloerkleden in vele maten verkrijgbaar zijn. Je kunt dus eerst je vloerkleed uitkiezen en vervolgens de maat bepalen. Wij hebben bijvoorbeeld nogal een grote bank dus het vloerkleed mocht niet te klein zijn. Ik koos voor de afmeting 160×230. Ik vind het mooi als het vloerkleed net onder de bank komt te liggen, maar wel smaller is dan de bank zodat het een mooi centraal punt is in de woonhoek. 

vintage vloerkleed

FRAAI vloerkleed

Mijn uiteindelijke keuze is gevallen voor vintage vloerkleed – famous grijs van het merk FRAAI. Dit merk heeft een uitgebreid assortiment vloerkleden met frisse en unieke designs. Ook goed om te weten: de producten worden duurzaam geproduceerd (zonder kinderarbeid!). En ook belangrijk: de vloerkleden zijn enorm betaalbaar terwijl je wel een enorm goede kwaliteit in huis haalt. 

volero vloerkleed

Combineren

Toen ik het vloerkleed ontving, was ik op slag verliefd. Hij staat zo mooi op de visgraat PVC vloer. Echt een klassieke look. En ik vind het juist enorm leuk om dit te combineren met de strakke en industriële meubels die ik al had. Stoer, maar toch ook romantisch!