Met het nieuwe huis, heb ik ook vele nieuwe meubels in huis. Een daarvan is de enorm comfortabele fauteuil van Sfeer.nl. In deze blog neem ik je mee in mijn keuze en deel ik natuurlijk de stoel! 

Mijn oude stoel 

Hoewel ik mijn vlinderstoel nog steeds erg mooi vind, was hij nou eenmaal niet zo praktisch in het nieuwe huis. De stoel neemt vrij veel ruimte in beslag en vanuit de keuken en de eettafel zie je de achterkant van de stoel. Nou is de achterkant van een vlinderstoel niet de mooiste kant, dus het werd tijd voor een nieuwe stoel. 

Ik merkte ook dat wanneer we visite kregen, de visite nooit op de vlinderstoel ging zitten. Ik vermoed vanwege het comfort. Begrijp me niet verkeerd, een vlinderstoel is best comfortabel, maar je ligt er meteen in. Dat is nou niet meteen wat je als visite wilt. De nieuwe stoel moet dus mega comfortabel zijn en een mooie achterkant hebben!

lederen-vlinderstoel

Mijn nieuwe stoel

Ik bekeek alle fauteuils van Sfeer.nl en had al snel een selectie van mijn favorieten. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de By-Boo Fauteuil Vice – Black. Een mooie zwarte stoel met velours stof. Hij is ook te koop in groen, blauw of roze voor de liefhebber! Door de brede zitting is hij echt super comfortabel. 

Het mooiste aan de stoel vind ik dat de achterkant gelijk is aan mijn velvet stoelen aan de eettafel. Zo komt dit terug en past dus zelfs de achterkant perfect in mijn interieur. Precies waar ik naar op zoek was! 

By Boo stoel
nieuwe fauteuil

By-Boo

Dat ik fan ben van By Boo weten jullie inmiddels al. Ik vond het dus zelf ook geen verrassing dat ik weer iets uitkoos van dit merk.  Tot nu toe kan ik ook alleen maar vol lof praten over de meubels en accessoires van By Boo. Allemaal behoren ze nog steeds tot mijn favorieten in huis en ze zijn stuk voor stuk nog in perfecte staat (iets wat met Jake en Jackie een hele prestatie is)