Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar ook dit jaar was ik uitgenodigd voor de huisshow van 4 topmerken: Eleonora, Mattz, Sevn en By-Boo. Ik neem jullie in deze blog mee naar mijn bezoek begin 2020.

De Huisshow

Tijdens deze huisshow presenteerden 4 merken hun nieuwe collecties in hun showroom in Barneveld: Eleonora, Mattz, Sevn en By-Boo. Deze laatste heb ik al vele malen benoemd in mijn blog. Zowat alle producten in hun assortiment passen perfect bij mijn stijl en smaak. Net als bij de huisshow van 2019, maakte Jim en ik er een gezellig uitje van. De verwachtingen waren wel wat hoog want vorig jaar was het echt een topfeestje met heel lekker eten, een super sfeertje en natuurlijk (het belangrijkste) een prachtige nieuwe collectie die we konden bewonderen. Dit jaar werden die verwachtingen ook weer ruimschoots waargemaakt.

huisshow
By-boo

De nieuwe collectie

De nieuwe collectie van de merken was in de vertrouwde stijl als die je gewend bent. Toch was het een compleet andere collectie dan vorig jaar. Echt vernieuwend. Het viel me ook op dat er heel veel goud gebruikt werd. Ik heb zelf ook wat goud in huis en ik moet eerlijk zeggen dat mijn ogen veranderen in die van een ekster toen ik al dat moois zag glimmen.

industrieel

Mijn favoriete items

Natuurlijk deelde ik vorig jaar ook een paar toffe producten waar mijn hart sneller van begon te kloppen, ook dit jaar zal ik jullie meenemen in mijn favoriete items. Ik denk dat we deze zeker nog vaker terug gaan zien in magazines, op tv en natuurlijk Instagram:

blowfish
By-Boo Puffy Large
tucan lamp
By-Boo tafellamp Snitch
klemlamp
By-Boo tafellamp Klamp
bureakast
Ventana Collection – wall cabinet 2
By-Boo tafellamp Maverick
wandlampen
By-Boo Wandlamp ‘Horus’
kandelaars
By-Boo kaarsenhouder Wick
panter kandelaar
By-Boo Kaarshouder Raja Zwart Marmer