Af en toe moet ik gewoon trots delen wat ik nu weer nieuw in mijn huis heb. Ik zag hem al bij verschillende instagrammers voorbij komen en ook ik kan nu zeggen dat ik hem heb: een Billbelly zitkussen.

Comfort

Veel dingen in huis zijn inmiddels vervangen door minder comfortabele dingen maar die er wel mooier uit zien. Onze oude eetkamerstoelen zaten eerlijk gezegd een stuk beter dan deze die ik nu heb. Tja,  het oog wil ook wat en hoe vaak per maand zit je nou uren achter elkaar op die stoelen. Ook hebben we inmiddels een hoekbank in plaats van 2 losse banken. Die is echter veel comfortabeler maar met visite is het toch altijd net even minder handig. Soms is het dus echt nodig om comfort producten toe te voegen aan je interieur.

Billbelly zitkussen

Precies om die reden heb ik gekozen voor een billbelly zitkussen. Onze kindjes zijn er helemaal weg van! Ze zaten vaak op het vloerkleed televisie te kijken maar inmiddels hebben ze een upgrade gehad en zitten ze op de billbelly. Er gaat wel eerst een stoeipartij aan vooraf wie er op mag zitten en soms vind ik ze dan ook gestapeld op de kussen omdat er niemand gewonnen had.

billbelly zitkussen

En weer die kleur wit

Voor de oplettende volgers is het duidelijk: ik kies opvallend vaak voor wit de laatste tijd. Wellicht komt het door het voorjaar, of misschien vind ik het gewoon mooi matchen met het zwart … feit is dat ik steeds meer wit toevoeg. Ik koos dus ook bewust voor een witte billbelly. Met mijn makeup handen (Tja, ik heb de slechte gewoonte om mijn foundation gedurende de dag van mijn gezicht te wrijven) best wel een spannende keuze maar gelukkig is de hoes afritsbaar waardoor je hem gewoon heel eenvoudig kunt wassen.  

Binnen en buiten

Het leuke is dat je het kussen zowel binnen als buiten kunt gebruiken dus we slepen hem dan ook continu van de ene naar de andere plek. Hij heeft al dienst gedaan op Jackies kamer, zoals hierboven beschreven in de woonkamer en zoals op deze foto te zien is ook buiten.

zitkussen

Wat vinden jullie er van? Zien jullie trouwens ook mijn nieuwe bistroset shinen op de foto? Daar schreef ik laatst ook een blog over!