Liefelijk, maar toch stoer. Een mix van natuurlijke materialen, tinten met een vleugje stoer en staal: dat is het interieur van Charis. Vandaag mogen wij bij haar binnenkijken!

Even voorstellen

Hi, ik ben Charis, 23 jaar oud en het gezicht achter @charisathome.
In het dagelijks leven werk ik als online marketeer voor By SIDDE Deutschland. Dit doe ik 20 uur per week en voor het grootste gedeelte van huis uit, dus dat is heel erg prettig. Daarnaast heb ik mijn eigen vertaalbureau, waar ik onder andere websites vertaal voor bedrijven. Gezien mijn Duitse achtergrond, vind ik ook dit heel erg leuk om te doen. Zo blijf je je moedertaal spreken en gebruiken.

Toch is interieur echt mijn passie! Al toen ik 3 jaar oud was, richte ik mijn eigen kamer in en verplaatste alles om de dag. Met diezelfde reden ben ik eind 2018 met de verhuizing naar ons nieuwbouwhuis Charisathome gestart. In eerste instantie voor vrienden en familie, die de voortgang wilden volgen. Dit ontplofte al snel en werd het begin van iets heel moois!

stalen deur
roze interieur
muurdecoratie

Jullie inrichting

Twee smaken samenbrengen is echt niet gemakkelijk: mijn man houdt heel erg van stoer, industrieel en zwart. Daarentegen ben ik echt een fan van zachte, natuurlijke tinten en materialen. 

Als je kijkt, naar hoe ons huis er een jaar geleden uitzag, zie je heel veel zwart en staal… dat is nu langzaam maar zeker aan het veranderen. 

“Ik heb geleerd, dat je echt keuzes moet maken en niet een mix van beide kan nemen, dan ben je allebei niet gelukkig. Geven en nemen!”

brickwall slaapkamer
industriële badkamer
hal inrichten

Is dit jullie droomhuis?

Is dit ons droomhuis, nee… Ik ben opgegroeid in een 800 jaar oude boerderij midden in een heuvel- en bosachtige omgeving. Prachtig! Ons droom is om ooit een oude boerderij te kunnen kopen en die te verbouwen.

Wensen

Een van de punten van mijn oneindige klus-to-do lijst is een ombouw maken voor de koelkast in de keuken. En de masterbedroom op zolder af maken. Hier komt nog een schuifdeur, een mooie werkplek en een relax plekje.

kinderbed
kinderkamer neutraal

Favoriete winkels

Oh heel erg veel. Een leuke budgetwinkel is definitief Xenos, Loods5 natuurlijk en de merken By-Boo, Sostrene Grene, Yoshiko Home & HK Living.

Favoriete Instagrammers

Ik vind dat bijna elk interieur wel iets bijzonders heeft! Heel erg veel favorieten dus. Maar een van mijn absolute favorieten is @stoopmarloes en de kinderkamers van @lotjes_kiekjes