Een redelijk nieuw instagram account dat ik tegenkwam is van Kirsten (@kirsterieur). Een landelijk industrieel interieur met een tikkeltje bohemian. Vandaag mogen we bij haar binnenkijken en vertelt ze haar verhaal.

zwarte muur
boho woondecoratie

Even voorstellen

Mijn naam is Kirsten en ben 26 jaar. Als je mij vraagt wat mijn passie is, dan is dat wel interieur styling. Zo werk ik daarom ook vijf dagen in de week als interieur stylist, dus ben ik er dagelijks mee bezig. Ik woon sinds vier maanden samen met mijn vriend Max en 2 Britse kortharen Bob & Moos.

Ik kan nu heerlijk mijn creativiteit kwijt in onze woning!

britse korthaar
britse korthaar

Woon je op dit moment in jouw droomhuis?

Wat is je droomhuis? Wij hebben alles wel helemaal kunnen indelen naar onze wensen, plannen en ideeën. Maar of je het dan echt je droomhuis kan noemen, ja voor nu wel. Maar als je me vraagt naar “mijn ultieme droomhuis” zou het er toch anders uitzien qua grootte en omgeving. Op dit moment heb ik het wel mijn droomhuis kunnen maken, maar verder dromen mag altijd natuurlijk.

Hoe ben je tot deze inrichting gekomen?

Zelf krijg ik het altijd warm bij donkere kleuren. Zwart is misschien dan wel geen “officiële” kleur maar zeker een basistint die in ons interieur zou komen. Door overal dezelfde tinten te gebruiken geeft het mij rust. Pinterest en Instagram hebben me zeker geholpen met mijn eigen stijl te ontwikkelen. Ik heb een mix van landelijk, stoer, industrieel met een tikkie bohemian. Zo wilde ik ervoor zorgen dat de basis altijd goed is en je met accessoires lekker kan veranderen.

landelijk industrieel interieur
zeegras hanglamp

Wat vind je typerend voor je interieur?

Wat ik al eerder heb gezegd is rust, doormiddel van de natuurlijke tinten die overal in huis terug komen. Elk seizoen bijpassende accessoires zoals; planten/takken, kussens/kleedjes/vachtjes, posters/schilderijen/kaarten etc.

We hebben bewust gekozen voor een grote badkamer wat typerend voor ons is.

We zijn twee hele drukke mensen buitens huis en vaak op pad. Allebei wilde we een grote ruimte om lekker te kunnen genieten en ontspannen. De badkamer waar we lekker kunnen badderen en douchen met alle fijne producten van Rituals.

Wat zijn jouw interieur wensen nog op dit moment?

We wonen er nog niet zo lang dus we hebben nog wel wat wensen. Onze prioriteit ligt toch wel bij alle raamdecoratie en de voor en achtertuin. Dat zijn belangrijke dingen die er nog moeten komen.

stoere badkamer
badkamer inspiratie

Hoe omschrijf je jouw stijl het beste?

Mijn stijl is landelijk/industrieel met een tikkie bohemian. Landelijk vanwege de natuurlijke tinten: Zwart, grijs en hout. Industrieel door de gecombineerde materialen zoals; hout, beton, leer, ijzer en stijgerbuis. Een tikkie Bohemian vanwege de accessoires als zeegras manden, lampen, posters, vloerkleed etc.

Heb je favoriete woonwinkels of merken?

Ja die heb ik zeker! Van de Karwei en de Intratuin hebben we toch wel het meeste in huis. Ik zal mijn favorieten even op een rijtje zetten.

Karwei
Intratuin
H&M home
Urbanoutfitters Home
Sissyboy Homeland
Koyaliving.nl

landelijk industriele keuken
keukendecoratie

Heb je nog leuke tips? Zoals woonwinkels of mooie gebouwen?

Bij Esato Wonen in Gouda hebben we onze Pure & Original verf vandaan. Dit is een hele mooie winkel als je van landelijk houdt, maar zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Neem zeker eens een kijkje op haar Instagram account voor meer foto’s van haar landelijk industrieel interieur en bekijk ook eens de andere binnenkijkers.