Niets zo lekker dan de goed van pas gewassen kleding of beddengoed. Je ruikt de frisheid en ervaart nog intenser dat de was echt schoon is geworden. Ik deelde al eerder in een blogartikel welke wasmiddelen je zeker moet hebben. Deze heb ik allen bij Washok.nl vandaan. Op dit moment ben ik echt 100% tevreden over mijn wasmiddelen en kan ik ze iedereen aanbevelen. Daarnaast vertelde ik ook in het artikel over mijn kennismaking met wasparfum. Ik ben er inmiddels zo fan van, dat ik er een heel artikel aan ga wijden! Wat is wasparfum precies, hoe gebruik je het en vooral welke geuren je geprobeerd moet hebben? Deze vragen ga ik beantwoorden!

Wasparfum: wat is het en hoe gebruik je het?

Een vloeibare substantie die je toevoegt bij je wasmiddel, dat is kort gezegd wasparfum. Het zorgt ervoor dat je was heerlijk gaat ruiken. Het verschil met wasverzachter is dat de geur die wasverzachter achterlaat veel sneller verdwijnt dat de heerlijke geur van wasparfum. Je gebruikt het in plaats van wasverzachter en je hebt er slechts een paar druppels van nodig om te zorgen dat je was heerlijk gaat ruiken. Om precies te zijn ongeveer 5 ml wasparfum. Een fles wasparfum gaat dus lekker lang mee. Je gebruikt het vakje waar je voorheen de wasverzachter in deed.

wat is wasparfum

De lekkerste geuren

In het vorige artikel probeerde ik de wasparfum van The Laundry Story. Dit merk staat er om bekend dat de geuren wat zachter zijn, maar wel lang blijven hangen. Ik koos toen voor de geur Beachy Breeze. Ook mocht ik onlangs van Washok.nl de nieuwe geur Yo Go van Le EssEnze Di Elda uitproberen. Dit merk heeft wat meer uitgesproken geuren. De Yo Go vind ik persoonlijk een kruidige en stoere geur. Ideaal dus voor je kleding. Zeker van onze mannen in het huis. Zij willen immers niet naar bloemetjes ruiken als ze de deur uit gaan. De Beachy Breeze gebruik ik dan weer voor mijn beddengoed omdat ik de Yo Go daar net iets te sterk voor vind. Met de fles van 500 ml kun je makkelijk 100 wasbeurten doen! Twijfel je nu – tijdens het lezen van geurbeschrijvingen – welke geur het beste bij je past? Kies dan voor een proefpakket. Hierin zitten meerdere geuren, zodat je zelf kunt bepalen welke geur je wilt en kun je wellicht ook nog eens – net als mij – afwisselen bij verschillende soorten was.

wasparfum
wasparfums