Tijd om een bekentenis te doen: ik ben helemaal fan van Geurwolkje. Ik denk dat de Instagrammers onder jullie vast en zeker bekend zijn met het merk Geurwolkje. Voor de gene die dat nog niet zijn… geen probleem; in deze blog ga ik er alles over delen!

Geurwolkje

Inmiddels alweer een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met Geurwolkje. Geurwolkje staat bekend om de prachtige aroma diffusers en heerlijke etherische oliën. Ik koos een mooie aromadiffuser uit en probeerde enkele geur olietjes. Inmiddels kan ik mezelf een groot fan noemen. In vrijwel elke kamer in huis staat een mooie diffuser en ik kan precies vertellen welke oliën het lekkerste zijn (al is het natuurlijk wel een kwestie van smaak).

Mijn favoriete diffuser

Er komen regelmatig nieuwe modellen diffusers in het assortiment van Geurwolkje. Ik vind het leuk om ze allemaal te proberen dus vandaar dat ik op elke kamer in huis een ander model heb staan. Natuurlijk heb ik ook wel een favoriete. Dat is de Serenity. Je hebt hem in verschillende kleuren. Ik heb hem in het zwart. De capaciteit is 500 ml dus hij kan flink wat uurtjes draaien voordat hij op is. Dat vind ik persoonlijk wel het fijnste. Mijn nieuwste aanwinst is de Love Sensez Diffuser 300 ml. Ik denk dat deze aroma diffuser wel degene is die ik zou aanbevelen wanneer je start met een aroma diffuser. Hij is gemakkelijk in gebruik en onderhoud.

Mijn favoriete etherische oliën

Hoewel de natuurlijke etherische oliën allerlei gezondheidsvoordelen hebben, is het bij mij – en vele anderen – ook belangrijk of het lekker ruikt. Ook het assortiment geuroliën wordt continue geupdate. Zo zijn er ook specifieke oliën voor elk seizoen. Je kunt kiezen voor enkelvoudige oliën of je kiest voor een heerlijke blend. Mijn favorieten op een rijtje:

Enkelvoudig:

  • Kaneel (doet het altijd goed in de herfst of tijdens koude winterdagen)
  • Vanille (wie houdt er niet van?)
  • Eucalyptus (deze moet je gewoon in huis hebben, voor als er iemand in je gezin verkouden is)
  • Rozenhout (een heerlijk warme geur)

Blend:

  • 1001 nachten (wanneer jij ook zo van de lucht van de Fata Morgana houdt!)
  • Ontspannend (mijn nieuwste aanwinst)
  • Magic love (naast de heerlijke zoete geur zou het ook op romantisch vlak voordelen hebben!)
  • In de manenschijn (een heerlijke geur uit de kinderlijn)
  • Aurora light (een heerlijke sauna blend)

Waarom je voor Geurwolkje moet kiezen?

Zoals gezegd ben ik oprecht fan van Geurwolkje. Ik heb in mijn omgeving een aantal mensen die gekozen hebben voor een ander merk (of zelfs van een budgetwinkel). Vervolgens hoor ik van hen dat ze moeten niezen als hij aanstaat of dat hij begint te stinken nadat je hem een aantal weken hebt. Dat is gewoon al 1 van de redenen waarom ik zeg dat je beter kunt investeren in een Geurwolkje en die bijpassende oliën. De oliën zijn 100% vegan en natuurlijk en worden gemaakt in Nederland. Je weet gewoon dat je een goede kwaliteit in huis haalt! De oliën ruiken heerlijk, maar zijn niet te overheersend en zorgen daardoor voor een fijne geur in huis!

Wil jij ook beginnen met een geurwolkje? Je kunt ook kiezen voor een startersset. Zo heb je meerdere olieen om te testen en weet je direct welke geur het beste bij jou past!

P.s. naast etherische olien en aroma diffusers heeft Geurwolkje inmiddels ook diverse nieuwe producten waaronder handzeep, geurkaarsen, roomsprays, thee en spirit burns (die laatste wil ik ook nog eens proberen binnenkort!)