We blijven allemaal wensen houden voor ons interieur. Ook ik. Telkens blijf ik weer nieuwe dingen bedenken die ook mooi zouden zijn in mijn interieur. Ik zie op Instagram weer leuke producten en daar verzin ik dan wel een plekje voor. Soms denk ik weleens… ben ik niet te materialistisch? Maar een uur daarna heb ik die vraag nog steeds niet beantwoord en heb ik gewoon weer iets nieuws gekocht.

Interieur wishlist voor 2018

Oké, 2018 is misschien niet helemaal reëel. Misschien zal ik bepaalde projecten pas aanpakken in 2019 maar toch vind ik het fijn om lijstjes te maken zodat ik een goed idee zeker niet meer kan vergeten.

interieur

De lijst

– Een eyectacher wand in mijn huis (met bijvoorbeeld een Pixersize)
– Een nieuwe klok. Hoewel ik die van Riverdale echt nog heel mooi vind wil ik na 5 jaar wel iets anders
– Een By-Boo Big Ben (en nee, daar bedoel ik niet bovenstaande puntje mee maar deze wil ik gewoon ook nog bij hebben)
– Het huis meer 1 geheel maken door kleuren en materialen terug te laten komen in huis
– Meer planten in huis (lekker SMART geformuleerd: in elke ruimte moeten minstens 3 planten staan)
Zwarte deurkrukken in het gehele huis
– De babykamer van Jackie omtoveren naar een stoere meisjeskamer
– De hal gezellig aankleden (ook daar minstens 3 planten en wat leuke schilderijen)
– Onze slaapkamer (met daarin o.a. een zelfgemaakte kledingkast en een TV wand)

Eindeloos

Ik zou de lijst eindeloos lang kunnen maken maar tijdens het typen van deze blogpost kwam ineens weer de vraag in mij naar boven of dat ik niet te materialistisch ben. Helaas heb ik geen geldboompje in de tuin staan (die kan ik overigens ook nog op mijn wishlist zetten), dus laat ik het hier maar bij. Ik wil namelijk ook herinneringen maken. Op dus naar vakantie, leuke etentjes en dagjes uit met de kindjes. Maar dat later… ik zie nu op Instagram net weer iets leuks voorbij komen dat ik zeker ook wil hebben!!

Op de wishlist staat natuurlijk ook onze slaapkamer in zijn geheel af maken. Heb je mijn eerste post (van een reeks) al gelezen over de voortgang van onze slaapkamer