Planten in huis zijn onmisbaar als het gaat om het geven van een speels effect aan je interieur. Planten kunnen een statement piece zijn of juist een extra toevoeging aan je interieur. Met een plantenstandaard krijg je op een leuke manier een speelse look en feel in huis. Daarnaast zijn plantenhangers ook ideaal, doordat je meer in de hoogte werkt en je de planten laat zweven. Hierdoor krijg je een andere kijk op planten die normaal op de grond staan.

Planten in huis creëren sfeer

Planten creëren sfeer en brengen meer leven in huis. Naast dat planten veel liefde en aandacht nodig hebben, zijn ze blij met iemand die voor ze zorgt. Zoek je die finishing touch voor het hebben van een fijn thuis? Voeg planten toe aan je interieur, waarmee je speelt met vormen en hoogtes voor een look die bij je past.

Geef je plant een fijne plek

Het eerste waar je aan denkt als je eenmaal een plant in huis hebt gehaald is waar je jouw nieuwe plant moet neerzetten. De plek waar de plant komt te staan is afhankelijk van de soort. Op welke plek je deze plant dus neerzet is van belang om de plant in leven te houden.

Tip: Je hoeft niet een vaste plek te hebben voor je plant. Varieer eens met de plek waar de plant het mooist staat.

Liever niet op de grond? Ga dan de hoogte in

Je geeft je dierbare planten een mooie plek door ze op een plantenstandaard neer te zetten. Heb je liever geen plantenstandaard of losse potten op de grond? Ga dan de hoogte in met plantenhangers. Door subtiele plantenhangers te gebruiken valt het niet op dat je een plant hebt opgehangen.

planten

Kies de stijl wat het beste bij je past

Je vindt plantenstandaarden in verschillende stijlen, van modern tot klassiek of juist met een kleur. Ook het formaat van de plant kan van piepklein naar enorm gaan. Je hoeft helemaal geen kleine plant in huis te nemen, je kunt zelfs groots uitpakken! Bij verschillende plantenstandaarden pas je zelfs de hoogte aan en presenteer je meerdere planten op één standaard. Zeg maar dag tegen saaie plantenpotten!

Speel met structuren en kleuren

Als je momenteel al planten in huis hebt, kan je met behulp van een plantenstandaard en plantenhanger een speels karakter aan je interieur toevoegen. Dit kan door met verschillende kleuren te werken die juist niet hetzelfde zijn als de kleur van je muur. Zo kun je jouw planten op een simpele maar creatieve manier presenteren.