Bij de temperaturen die steeds verder dalen en de dagen die steeds korter worden, zal je niet meteen denken aan een hangmat. Dit zou je toch moeten doen. Een hangstoel of hangmat in huis is namelijk een perfecte toevoeging voor jouw interieur! 

Hangmat in huis 

Say what?! Ja, je kunt gewoon een hangmat in huis ophangen. Tegenwoordig zijn er namelijk ook allerlei standaarden te koop waardoor je niet eens twee palmbomen nodig hebt. Je kunt daarom heel eenvoudig je hangmat in huis zetten. Wanneer het dan weer lente/zomer is, verplaats je hem gewoon naar buiten. Zo kun je het hele jaar genieten van het comfort van een hangstoel of hangmat. Mocht je nog een adresje zoeken voor een mooie hangmat, kijk dan eens bij Hangmatgigant.nl. En leuk om te weten: bij aankoop van een Tropilex hangmat doneert Tropilex 1% van de aankoop aan een goed doel! 

Fotocredits: Mamaexpert

Comfort plekje in huis 

In deze tijd is comfort enorm belangrijk. We zitten meer thuis dan ooit en daarom is het extra belangrijk dat je ook een plekje in huis hebt waar je echt tot rust kunt komen. Hoe lekker is het als je ‘s avonds lekker een boekje kunt lezen in je hangmat. Voor de interieurgekkies onder ons is het natuurlijk ook meteen een goede reden om een gezellig hoekje in te richten. Kleed je hangmat gezellig aan met een mooie schapenvachtje, een lekker kleedje, gezellige lichtjes etc. 

Hangstoel in de babykamer 

Wat je sowieso steeds vaker ziet, is een hangstoel op de babykamer. Elke ouder zal beamen dat het hebben van een stoel op de babykamer echt noodzakelijk is. In het begin enorm handig voor de nachtelijke onderbrekingen zoals het geven van een flesje en later weer hartstikke handig om even lekker te knuffelen, een boekje te lezen en ga zo maar door. Een hangstoel is dan natuurlijk extra comfortabel. Wij hadden zelf helaas een schommelstoel (ook een aanrader hoor) omdat ons plafond niet stevig genoeg was en de babykamer te klein was voor een standaard. Mocht jij die mogelijkheid wel hebben, dan is dit zeker een overweging waard!

5x inspiratie voor jouw hangmat in huis 

Nog niet helemaal enthousiast geworden? De volgende foto’s gaan je zeker overtuigen!