Wie zijn of haar huis heeft omgetoverd tot een ware Urban Jungle, weet dat het geen goedkope hobby is. Planten zijn nou eenmaal vrij prijzig. Ik krijg op Instagram dan ook vaak de vraag waar je goedkoop planten kopen kunt. Tijd om die vraag eens duidelijk en simpel te beantwoorden, want ik heb het adresje gevonden voor jullie. En het mooie is dat je planten ook nog eens thuis worden bezorgd, want je bestelt ze gewoon online!

Goedkoop planten kopen

Voordat ik de ultieme tip aan jullie geef, is het wellicht eerst handig om even duidelijkheid te scheppen. Soms kun je namelijk planten wel heel goedkoop kopen. In een supermarkt in de actie bijvoorbeeld. Ik vind het persoonlijk alleen wel belangrijk om kwalitatief goede planten te kopen. Wat je in huis haalt kan namelijk ook een slecht effect hebben op je bestaande planten familie. Zo heb ik bijvoorbeeld ooit een plant gekocht bij een supermarkt. Na een week zag ik er allerlei rouwvliegjes omheen vliegen. Voor je het weet waren al mijn planten aangetast en konden de beste middeltjes tegen rouwvliegjes niet eens meer helpen. Prijs is belangrijk, maar het moet dus niet ten kosten gaan van de kwaliteit. En gelukkig hoeft dat dus ook niet!

Hier koop je goedkope planten

De webshop die ik graag met jullie wil delen is: Plantscount. Wanneer je bij Plantscount planten koopt, krijg je kwalitatieve planten voor een eerlijke prijs. Doordat ze onnodige kosten en verspilling tegengaan, kunnen ze een eerlijke prijs vragen voor planten. En voor die prijs, wordt de plant ook nog eens thuisbezorgd. Geen auto vol met aarde dus of geknakte bladeren! Het werkt alleen iets anders dan bij de meeste webshops. Ze hebben namelijk Plantscount deals. Elke week hebben ze een selectie planten beschikbaar die je met flinke korting kunt bestellen. Je ziet aan de countdown wanneer de deals zijn afgelopen en er nieuwe deals zullen volgen. Je wordt er hebberig van!

goedkoop planten kopen

Concreet voorbeeld

Omdat ze deals hebben, die natuurlijk elke week verschillen, is het lastig om een concreet voorbeeld te benoemen. Wat wel leuk is om te weten is dat je op de planten tot wel 65% korting kunt hebben. Het zijn vaak grotere planten (bijvoorbeeld 130 of 150cm) dus het is echt de perfecte webshop voor de echte plantenliefhebber. Voor de beginnende Urban Jungle fanaten is het ook de perfecte webshop. Wanneer je een plant aanklikt krijg je ook allerlei tips over de standplaats en verzorging van deze plant.

Bekijk dus snel eens de plantendeals van deze week!