Kaarsen zijn van alle tijden en creëren een gezellige sfeer wanneer de kaarsen zijn verlicht. Tegenwoordig zijn de kaarsen die een heerlijke aroma verspreiden door de woonruimte ook weer helemaal in. Op deze manier wordt er een gezellige sfeer gecreëerd en ruikt de woonomgeving ook nog eens lekker naar de geur die de kaars vrijgeeft. In dit artikel lees je welke geurkaarsen er zijn en waar je de kaarsen kunt bemachtigen. Om ook een gezellige en heerlijke geur in de woning los te laten.

De Yankee kaarsen

De Yankee kaarsen zijn de idealen kaarsen wanneer je thuis komt van een pittige werkdag en lekker wilt ontspannen. De kaarsen bevatten een natuurlijke bloemengeur, die zich verspreid over de gehele woonruimte. Zo zijn de geuren afkomstig vanuit een Japanse bloementuin, wat rust en kalmte creëert in zowel het lichaam als geest.

De Yankee kaarsen hebben een brandduur van ongeveer 30 uur en branden nagenoeg volledig op. De kaarsen zijn vormgegeven in glazen potjes, zodat het in elk interieur past. Wil je lekker kunnen genieten van de rust en heerlijke aroma, dan is een Yankee daar zeer geschikt voor.

Woodwick

Woodwick is een bekende naam in de kaarsenindustrie. De kaarsen zijn vaak te herkennen aan de glazen potjes, de was gemaakt van soja en de houten lonten. De houten lonten zorgen ervoor dat het kaarsje gaat knetteren. Hierdoor lijkt het net alsof er een haardvuur aanstaat. Ook een Woodwick heb je in veel verschillende maten en geuren gebaseerd op kruiden en bloemen. Een Woodwick is zeer geschikt wanneer je gezellig op de bank zit met een drankje en heerlijk wilt ontspannen tijdens het kijken van een serie of het lezen van een boek. Het knetterende kaarsje zorgt ervoor dat deze gezellige sfeer wordt gecreëerd.

lekker kaars met heerlijke geur

Meer geur mogelijkheden

Naast de genoemde geurkaarsen, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om een heerlijke aroma in de leefomgeving te verspreiden. Zo kan er ook gekozen worden om geurstokjes in de woning te plaatsen, wat vergelijkbaar is met een parfum vormige geur. Andere mogelijkheden zijn het neerleggen van geurzakjes met gedroogde lavendel of citroen. Ook zijn tegenwoordig geurzeepjes helemaal in en laten een heerlijke geur vrij in bijvoorbeeld het toilet of badkamer. 

Zo zijn er verschillende mogelijkheden om een heerlijke geur te verspreiden in de woning. Om op deze manier optimaal te ontspannen na een harde dag werken en heerlijke te genieten van een serie of een goed boek.