Garantiefonds Stichting Garantie ZonneEnergie zorgt er voor jou als eigenaar van zonnepanelen voor dat je altijd kunt vertrouwen op garantie. De risico’s van je investering op een zonne-energie installatie worden hierdoor tot een minimum beperkt. BonGo Solar is aangesloten bij de SGZE en biedt daarmee jou als klant kwaliteit en zekerheid.

Garantie tijdens én na de installatie

De SGZE zorgt ervoor dat ook na de installatie de fabrieksgarantie van je zonnepanelen wordt voortgezet. Ook al zou de leverancier van de zonnepanelen niet meer actief zijn, de SGZE zorgt ervoor dat jouw garantie actief blijft. Zo kun je erop vertrouwen dat de risico’s gedekt zijn als je overweegt te investeren in zonnepanelen.

Kwaliteit gegarandeerd

Om als leverancier van zonnepanelen lid te worden van de SGZE moet je aan hoge eisen voldoen. Zodoende is het lidmaatschap bij de SGZE ook direct een kwaliteitscontrole van jouw leverancier. Alleen betrouwbare leveranciers die jaren ervaring hebben met het plaatsen van zonne-energie installaties worden tot het garantiefonds toegelaten.

SGZE

Zekerheid voor altijd

Als klant kun je dus met een gerust hart investeren in zonnepanelen, wetende dat de garantie erop gedekt is. De installatie wordt door BonGo Solar aangemeld bij SGZE en daarna ontvang je als klant direct een certificaat met de details van het systeem. Daarnaast treedt de SGZE ook op als bemiddelaar bij eventuele geschillen tussen de klant en de leverancier. Zo ben je als klant altijd beschermd zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Bereken eenvoudig hoeveel je kunt besparen

Of je nu zonnepanelen wilt kopen of huren, met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak bepalen jouw besparing.

Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in je situatie? Doe hier de dakscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen en zie binnen een minuut wat je gaat besparen!