Zoals jullie wellicht al eens voorbij hebben zien komen heb ik een mooie foto op glas van de kindjes in de gang staan. Hoewel ik niet echt van foto’s in een interieur hou (in zwart-wit wel hoor) heb ik 2 nieuwe aanwinsten die ik graag met jullie deel.

Foto op Glas

Ik heb namelijk sinds kort 2 foto’s op glas van de kindjes. De foto’s zijn inmiddels alweer bijna 2 jaar oud maar ik vind het echt prachtige foto’s van ze. Ik wilde ze op glas hebben omdat de foto hierdoor nog meer diepte krijgt. Uiteraard in zwart wit. Ik heb de foto’s bij FotoOpGlas.nl besteld. Zij hebben ook wel een heel tof ophangsysteem: namelijk afstandhouders. Hierdoor komt de foto wat van de muur te hangen. Zo komt er nog meer diepte in je foto!

Slaapkamer

Eigenlijk had ik de foto op glas bestelt voor onze slaapkamer. Ik had ze dus al een tijdje klaar staan. Echter kwam ik toen een bedrijf tegen waarbij ik mijn trouwjurk kon inlijsten. Hier schreef ik ook al eens een blogpost over. Die vind ik echt onwijs gaaf geworden maar ik hoef hem niet ponteficaal in mijn woonkamer hebben staan dus die moest sowieso een plaatsje krijgen in mijn slaapkamer. De foto’s op glas van de kindjes werden dus nog even in de kast bewaard.

Overloop

Toen wist ik het ineens! De overloop bij ons is zo enorm saai. Je kunt er ook weinig mee aangezien het best een grote vierkante vorm heeft maar wel maarliefst 6 deuren en een trapgat. Tussen Jackie’s kamer en de badkamer zit echter net een klein muurtje waar de foto’s oppassen. We hebben ze daarom daar opgehangen. Erg mooi vind ik zelf en de overloop is meteen een stuk minder saai. Ik had overigens nog een fantastisch idee, namelijk het zwart verven van het plafond in de overloop, maar dat idee schoot manlief meteen af. We hebben namelijk een schuin dak en dat loopt al in het trappengat omhoog(die overloopt in het plafond van de overloop). Wil je daar het plafond verven dan moet je een gigantische stellage op de trap bouwen om er bij te kunnen. Geen klusje die je even tussendoor doet dus. Wie weet kan ik Jim ooit nog overhalen hihi.

foto op glas

Foto op canvas

Laatst vertelde een collega dat hij een foto op canvas had besteld. Natuurlijk kan dit harstikke mooi zijn maar ik vind het toch al een tikkeltje ouderwets. Laten we eerlijk zijn, een jaar of 10 geleden hadden we allemaal foto’s op canvas in ons interieur hangen. Ik wil niemand tegen het hoofd stoten want zoals ik al zei kan het uiteraard nog steeds mooi zijn in je interieur maar ik kies dan liever voor foto’s op glas of een foto op aluminium (deze heb ik op de slaapkamer). Ooit wil ik ook nog eens een ixxi collage maken met foto’s van de kindjes en ons. Maar dan moet ik daar eerst een plekje voor vinden hihi.

Hebben jullie eigenlijk veel foto’s in huis? En zouden jullie een foto op plexiglas willen?