Hoewel ik natuurlijk pas een half jaar woon in ons nieuwe huis, begon het de afgelopen maand te kriebelen. Laat ik vooropstellen dat ik heel tevreden ben over de huidige inrichting en vooral de basis is nog helemaal naar wens. Toch werd ik op Instagram enorm enthousiast van een andere interieurstijl: Naturel. Hoewel mijn interieur natuurlijk meer klassiek en industrieel is, wil dat niet zeggen dat ik er niet een touch naturel toe kan voegen. Hoe ik dat eenvoudig en budgetvriendelijk ging doen? Ik deel het met jullie in deze blog!

Naturel interieur 

Zachte bruine tinten, crème, beige en wit. Dat zijn de kleuren die mij enorm aanspraken. De enige zachte bruine kleur die ik op dit moment in mijn interieur heb, is de PVC visgraatvloer. Natuurlijk wilde ik niet drastisch omslaan. De muren liet ik dus wit en lichtgrijs. Toch kun je met een kleine aanpassing al een groot verschil maken. Ik koos er namelijk voor om mijn posters te gaan vervangen! 

Desenio

Ik koos dit keer voor prachtige posters van Desenio. Je bent alvast gewaarschuwd: het assortiment is enorm. Ik heb er dan ook dagen over gedaan tot ik het perfecte winkelmandje gevuld had. Ik had natuurlijk al wat lijsten in huis, dus kon ik eenvoudig filteren op poster afmetingen. Ik koos voor rustige posters aangezien mijn vorige posters vrij druk en aanwezig waren. Uiteraard moesten de posters naturel kleuren bevatten. Niet te opvallend, maar juist subtiel. 

Nieuwe look in de slaapkamer 

Toen ik het winkelmandje aan het vullen was, kwam ik ook 2 prints tegen die ik enorm mooi vond, maar die niet helemaal in de woonkamer pasten. Geen probleem: dan geef je je slaapkamer toch ook gewoon een nieuwe look! Ik denk dat ik achteraf misschien nog wel het meest verliefd ben op de Pretty Anne poster. Ik ben nu helemaal tevreden over de look in mijn slaapkamer! 

naturel slaapkamer

De woonkamer 

Achter mijn bankstel heb ik een wandplank. Deze kan 250 kilo dragen, dus gelukkig hoef ik er nooit bij na te denken wat ik er op kan plaatsen. Naast wat planten heb ik er ook mijn posterwand van gemaakt. Hierin zaten dus eerst veel posters met bruine tinten. Nu wil ik het rustiger maken dus heb ik gekozen voor veel wit, zwart en beige. Het viel me zelf ineens op dat ik tegenwoordig vaak voor mensen kies en dan in aquarel of abstract. Ook in mijn nieuwe posters is dat dus het geval. Hoe vinden jullie het geworden? 

naturel interieur
nieuwe posters

Kleine touch in mijn keuken 

Ik kwam ook nog een leuke poster tegen voor in de keuken. Nu heb ik mijzelf voorgenomen de keuken zo leeg mogelijk te houden. Dit is gewoon echt het meest praktische met koken. Ik ben nou eenmaal een kok die werkelijk zijn hele keuken op zijn kop zet tijdens het maken van een maaltijd. Deze leuke knoflook poster kon ik alleen niet laten liggen. Op dit moment zijn Jim en ik al 4 weken bezig met het MKBM dieet en daarbij eet je werkelijk bizar veel knoflook. Toen ik de poster zag, moest ik dus lachen. Hij past helemaal bij ons! 

Mocht je nou helemaal enthousiast zijn van mijn posters. Hierbij een opsomming van de gebruikte posters:

Dreamer Poster (50x70cm)
The Letter (21×30)
French Kiss (50×70)
Ink Brush Stroke No2 (21×30)
Watercolor Couple (30×40)
Pretty Anne (50×70)
Soothe Your Soul (50×70)
Garlic in a Row (30×40)