Ons huis iedere dag een stukje mooier, fijner en aangenamer maken is natuurlijk iets waar wij graag mee bezig zijn. Het één is hierbij  wat zichtbaarder dan het andere, van die nieuwe stoel geniet je misschien langer van dan van een andere kleur op de wand. Maar alles heeft zijn plek en rol. Toch zijn er van die innovaties in huis waarvan mensen iedere dag tegen elkaar zeggen; ‘hadden we dat maar eerder gedaan!’ Wij zetten drie recentelijke veranderingen bij familie Leenstra op een rijtje waarvan ze nog iedere dag blij van worden.

1. Snel, sneller, snelst

We doen tegenwoordig alles online, van werken tot bankieren. Maar ook sporten met een personal trainer kan online, en wat dacht je van vergaderen? Prima internet is dan fijn, super snel internet is dan fantastisch! Onlangs is er glasvezel in huis gehaald bij familie Leenstra en wat zijn ze er dol op. Ze hoorden er al positieve geluiden over maar nu ze het zelf hebben denken we alleen maar; ‘wat scheelt dit een hoop tijd en irritatie!’ Werkelijk topkwaliteit internet en een razendsnel tempo. Wanneer je dit afsluit bij T-Mobile heb je ook nog eens de beste service en kwaliteit erbij. Combineer het meteen met andere abonnementen zoals die van tv en je mobiel en je hebt één aanspreekpunt voor al je online zaken. 

innovaties

2. Smart wonen

Ook weer zaken waarvan je in eerste instantie denkt; Moet dat? Totdat je ze hebt. Onze bezochte familie heeft er een paar in huis gehaald en ze zijn er dolblij mee. Zo is de slimme verwarming in tijden van hoge gasprijzen een must. Nooit meer onnodig lang je verwarming aan laten omdat je toch in een warm huis wilt thuiskomen, je zet ‘m gewoon op een afstandje een uur voordat je thuiskomt door middel van je smartphone aan. Daarnaast zijn zij ook dol op de slimme deurbel; nooit meer een pakketje gemist doordat je kunt communiceren met de bezorger én nog veilig ook bij eventuele inbrekers. De laatste slimme gadget is de Google Home die ze hebben. ‘Lekker koken inclusief vieze handen, maar tóch je favoriete nummer opzetten door middel van praten tegen je Google Home.’

innovaties in huis

3. Denk aan buiten

Ook voor de buitenkant van hun stulpje zijn innovaties te bedenken die je echt blij maken. Zo vinden zij de automatische verlichting, aan te sturen vanaf onze smartphone, nog iedere dag een uitkomst. ‘In alle opzichten is dit genieten, het ziet er mooier uit maar is daarnaast ook veel beter voor de veiligheid. Gewoon vanaf de bank kun je de led verlichting aan- en uitzetten.’ Zij genieten er iedere avond van, in de winter wanneer ze naar buiten kijken en in de zomer wanneer ze genieten van een lange zomeravond. 

Kortom, technologie staat voor veel maar natuurlijk niet alles. Toch is bijna iedereen inmiddels ook aan een paar innovaties zo verslingerd geraakt dat ze er liever niet meer zonder leven. Het zijn net de kleine dingetjes die een (werk)dag thuis iets aangenamer maken.