Een aantal trends op het gebied van wonen zie je steeds vaker terugkomen. Zo willen mensen steeds duurzamer wonen, maar zoeken ze ook steeds meer het gemak op. Gelukkig speelt de markt daar ook op in. Er wordt vaker gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit is dan ook de reden waarom draadloze lampen populairder zijn dan ooit.

Draadloze verlichting

Heb je net een hoekje dat wel wat verlichting kan gebruiken, is er geen stopcontact. Vroeger was dat geen probleem want men legde dan gewoon een kabelgoot aan van 3 meter. Mooi? Zeker niet, maar het was wel een oplossing voor dit probleem. Mensen die zich er aan storen werken het weg in de muur, maar dat is nogal een flink karwei. Je moet de muur immers ook weer netjes afwerken. Gelukkig zien we een trend op het gebied van verlichting die voor een oplossing zorgt: draadloze verlichting. Je hebt geen stopcontact in de buurt meer nodig. Nog handiger: je kunt de lamp met je mee laten bewegen. Verander jij van ruimte, dan neem je de lamp gewoon mee!

draadloze verlichting

Allerlei designs

Natuurlijk bestaat draadloze verlichting al wel langer, maar sinds kort zie je allerlei designs. Altijd dus wel een mooie lamp die past bij jouw interieur. Er zijn zelfs echte design lampen die je kunt opladen. Het missen van zo’n lelijke snoer aan een lamp is sowieso natuurlijk al een pluspunt voor het uiterlijk. Ga je voor een mooie rotan look, een moderne strakke variant of juist een sfeervolle lamp? De keuze is enorm!

In de tuin

Draadloze verlichting is ook echt een uitkomst voor je tuin. Je kunt echt out of the box denken. Wil jij een mooie lamp midden op jouw grasveld? Dan doe je dat gewoon! Ook bij de bouw van een nieuwe overkapping hoef je minder na te denken over het aanleggen van stroompunten. En wordt het te koud tijdens een gezellige zomeravond in je tuin, dan neem je de lamp gewoon gemakkelijk mee naar binnen.

draadloze lampen

Combineer met duurzaamheid

Zoals gezegd is duurzaam wonen ook echt een trend die we steeds vaker terug zien komen. Waarom combineer je gemak niet met duurzaamheid? Er zijn namelijk ook steeds meer draadloze lampen die energie opladen door middel van de zon. Investeer in deze lampen en kies voor een goede kwaliteit. Die investering heb je er natuurlijk zo uit aangezien je geen stroom nodig hebt. En dat ik heel enthousiast word van een lage energierekening dat weten jullie inmiddels!

Wat vinden jullie van deze nieuwe trend? Hebben jullie ze al in huis? Laat het weten!