Een van mijn best gelezen blogs op dit moment is de binnenkijker bij Manon. Niet zo vreemd, want ze heeft een prachtig interieur met het mooiste behang. Ze koos vooral voor patronen en rustig behang, maar wil je nou echt van je behang een eyecatcher maken, dan moet je kiezen voor fotobehang! Benieuwd naar het mooiste fotobehang van dit moment? Lees dan snel verder! 

Mooiste fotobehang

Het verschil tussen fotobehang en behang met een patroon is dat er bij fotobehang daadwerkelijk iets te zien is. Een schilderij ophangen wordt totaal overbodig, want jouw visite is al geboeid door het behang. Niet voor niets dat fotobehang steeds populairder wordt. De mogelijkheden zijn enorm en de keuze is bizar groot. Kies je voor een mooi landschap, een dier die je aankijkt of kies je voor een foto vol cultuur? Met fotobehang kun je de sfeer in een ruimte direct veranderen. Nou was jij niet op zoek naar gewoon fotobehang, maar kwam je bij dit artikel terecht omdat je waarschijnlijk het mooiste fotobehang wilde vinden. Tijd om daar dus snel duidelijkheid in te brengen; 

fotobehang 2022

Hot in 2022;

  • Behang met een komische noot
  • Ga voor een hoog fashion gehalte om je interieur een luxe uitstraling te geven.
  • Laat een persoonlijke foto afdrukken als fotobehang. Dit kan een mooie (shoot)foto zijn van je kinderen, maar bijvoorbeeld ook een mooie foto die je tijdens een speciale reis hebt gemaakt. Zo maak je je interieur direct een stuk persoonlijker! 
  • Natuurlijke elementen in huis halen is één van dé interieurtrends van 2022. Kies daarom voor fotobehang van de natuur in rustiger kleuren
  • Kies voor tijdloze zwart-wit fotobehang. Hier raak je niet zo snel op uitgekeken. Tip voor als je kleur niet echt durft te gebruiken in je interieur. 
fotobehang

Behangcirkel

Vind je behangen nog een beetje spannend of ben je bang dat het te groot is voor de ruimte die je voor ogen hebt? Kies dan voor een behangcirkel. Het is een trend die je vooral afgelopen jaar ineens zag opkomen. Naast het feit dat een behangcirkel een ‘veiligere keuze’ is, kan het ook nog eens een speels effect geven aan je interieur. Heb je bijvoorbeeld een ruimte met vooral rechte lijnen en vormen, dan kun je dit geheel breken door het toevoegen van een behangcirkel. Een voorbeeld van zo’n ruimte is de slaapkamer. De kledingkast, de nachtkastjes en het bed zijn vaak de enige meubels die hier staan en deze zijn vrijwel allemaal recht. Een behangcirkel zorgt in dit geval direct voor meer sfeer!