Ben je op zoek naar een goede aroma diffuser? Een aroma diffuser is een manier om etherische oliën in de lucht te verspreiden. Deze oliën worden geïnhaleerd en vervolgens opgenomen in het lichaam. Verder krijgt de ruimte waarin de diffuser staat een heerlijke lucht en kun je de lucht ook reinigen. Maar wat is de beste aroma diffuser van dit moment? Dat vertellen we je graag!

O’dor Cool Mist Diffuser: de beste aroma diffuser

De beste aroma diffuser van dit moment is de Cool Mist Diffuser van O’dor.  Deze diffuser is verkrijgbaar in meerdere houtlook tinten en is voorzien van 2 miststanden en meerdere timer standen. Deze aroma diffuser is onder andere bij DoeMaarNatuurlijk verkrijgbaar. Het grote voordeel van de diffuser is dat deze is voorzien van een auto-off functie: hij zal automatisch afslaan als er te weinig water in het reservoir zit. Een ander voordeel is de aanwezigheid van LED verlichting voor extra sfeer. De capaciteit is 300 ml en je krijgt er een gratis flesje olie bij. 

Wat zijn andere goede diffusers?

Er zijn nog meer goede diffusers verkrijgbaar. Wat zijn andere goede opties? Je kunt online onder andere terecht voor de volgende modellen:

  • Seidon Diffuser: diffuser met een minimalistische uitstraling. Je kunt de diffuser op afstand bedienen met je smartphone of de afstandsbediening. Deze Seidon Diffuser werkt met ultrasone trillingen om zo de etherische oliën te vernevelen. 
  • SensaHome Diffuser Swan: diffuser met een chique uitstraling, verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze diffuser heeft 7 standen, is voorzien van LED verlichting en is daarnaast zeer stil.
  • Medisana AD Aroma: compacte diffuser met een mooie en rustige uitstraling. De diffuser is gemaakt van bamboe en werkt via ultrasone technologie. Trillingen breken de oliën af tot microdeeltjes die door de lucht worden verspreid. De capaciteit is met 100 ml wat aan de lage kant.