Stalen deuren zijn populairder dan ooit. En niet gek. Als ik die prachtige stalen deuren van Melissa zie (@interieur_huisjekant, eigenaresse van woonwinkel De Woonkant) dan staan ze ook hoog bij mij op mijn wensenlijstje. De rest van haar huis ziet er overigens ook prachtig uit. Kom lekker binnenkijken.

Woonkamer inspiratie
Stoere speelhoek

Even voorstellen

“Mijn naam is Melissa Kant-Slob. Ik ben 4 jaar getrouwd met Tom waar ik al elf jaar mee samen ben. Samen hebben we een zoontje Luca van 3,5 jaar. In het dagelijks leven werk ik bij van der valk in utrecht waar ik evenementen organiseer”.

Droom inrichting

Toen ik vroeg of Melissa en Tom nu in hun droomhuis woonden antwoorde ze volmondig: “Dat is een absolute JA! Tuurlijk hebben we nog altijd grotere dromen maar voor nu voelt het al echt als ons droomhuis”. Melissa beschrijft haar interieur als “Industrieel, scandinavisch en hier en daar wat boho”.

Badkamer inspiratie
Visgraat vloer

Stalen deuren

“Op het moment dat we de bouwval binnen liepen wisten we meteen dat hier stalen puien en stalen deuren moesten komen. Omdat de vloer redelijk druk is wilde ik de rest wat rustiger houden. Alle oude meubels hebben we kunnen verkopen aan de bewonere van onze oude woning. Nieuw huis is nieuwe meubels toch? Ik heb heel veel online geshopt om alles bij elkaar te zoeken en natuurlijk veel woon winkels bezocht”. Naast de stalen deuren heeft Melissa ook veel houten deuren in huis. Zelf noemt ze die typerend voor hun interieur. Tom, haar man, maakte de 5 deuren zelf.

Stalen deuren
Stalen deuren in je interieur

Favoriete merken en woonwinkels

“Loftloft vind ik een hele mooie winkel met mooie spullen. Sostrene grene, CASA, kwantum, ikea. Dit zijn degene die in me opkomen maar eigenlijk zijn het er veeel meer. Alles met wonen vind ik interessant”.

Favoriete IG accounts?

“Oh dan moet ik gaan kiezen uit 450 accounts die ik volg. Ik vind @marjoleinbouhuijzen supermooi en ook @wisperinggold, @sabinelamet_interior_feed”

Hou haar instagram account goed in de gaten want haar laatste aankoop is een nieuw bed geweest welke ze binnenkort met ons deelt op Instagram. Heb je ook al de binnenkijker van @croosehouse al gezien?