Wellicht hebben jullie hem al gezien op mijn wishlist voor 2018, die ik een tijdje geleden plaatste, maar ik kan inmiddels zeggen dat ik hem heb: De By-Boo Big Ben. Deze klok moet ook echt op jouw wensenlijstje voor je interieur!

Streep op mijn wishlist

2018 is nog maar net begonnen maar ik kon niet langer wachten om deze grote wens van mijn wishlist te kunnen strepen. Ik had de klok gezien op de VTwonenbeurs afgelopen najaar en sindsdien kreeg ik hem niet meer uit mijn hoofd. Ik shopte de By-Boo klok bij Rebelhouse.nl. Zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen als je, net als ik, gek bent op industriële woonitems. Ook hebben ze een uitgebreid assortiment By-Boo. En wat hou ik dan van snelle levering. s’avonds laat besteld en de dag erna kwam de pakketbezorger hem dan brengen… hoe blij kun je zijn met een klok!

by-boo

By-Boo Big Ben

Naast de By-Boo Big Ben Black (wat een hoop B’s hihi) is er ook een small variant. Ik wilde alleen perse een klepel die op en neer ging dus koos ik voor de grote klok. Uiteraard koos is voor zwart maar je kunt ook kiezen voor een witte of een pastel groene. De grote variant kost €89 en de kleine €69. Nu heb de klok heb ben ik er alleen maar enthousiaster van geworden. De kindjes zijn helemaal gek van het feit dat het een flip klok is en kunnen soms minutenlang kijken tot er weer een minuut omklapt en ik ben helemaal verliefd op de klepel. Het doet me een beetje denken aan de klok bij mijn ouders die ook nog een klepel heeft. Dat “flippen” van de cijfers is trouwens ook echt sfeervol. Vooral tijdens de hele uren hoor je een zachte klik in huis waardoor je weet dat er weer een uur voorbij is.

klok
by-boo big ben

Vast plekje

Ik weet nog niet precies wat het vaste plekje wordt van de klok maar misschien hoeft hij die ook niet echt te krijgen want hij staat eigenlijk overal wel in mijn huis. Nu staat hij in ieder geval in de keuken zodat de kindjes er ook naar kunnen kijken. Hopelijk worden de poezenbeesten Frommel en Fredje niet geobsedeerd door de klepel, want die hebben nogal eens gekke fratsen hihi

industriele klok

Ik ben in ieder geval zo gelukkig als een kind!