Een strak groen gazon, eigen moestuintje en gezellige veranda. Wat een genot om met deze heerlijke temperaturen in de tuin te relaxen. Voor velen is een tuin de place to be in de zomer! Wil je jouw tuin nog nét een beetje extra sfeer geven? In dit artikel delen we de beste tips en tuin upgrades, die er misschien wel voor zorgen dat je de tuin deze zomer niet meer uitkomt!   

Bubbelen in de buitenlucht

Bubbelen in de frisse buitenlucht? Met een opblaasbare jacuzzi kan het! De spa is een ideale plek om te ontspannen en heerlijk tot rust te komen na een lange dag werken. Lekker in de frisse buitenlucht, onder het genot van zingende vogeltjes.  Met je eigen spa of jacuzzi geniet je iedere dag van een geweldige wellness behandeling. Jacuzzi’s zijn er allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een opblaasbaar model of een traditionele buitenjacuzzi. Veel mensen denken dat de prijs voor een eigen bubbelbad hoog is, maar een goede Intex jacuzzi kost ongeveer 500 euro. 

Neerploffen op een comfortabele loungeset

Als we het dan toch over ontspannen hebben, mag een comfortabele loungeset natuurlijk niet ontbreken! Zachte tinten en eenvoud doen het deze zomer erg goed. Hiermee creëer je een warme sfeer en rust. Met veel groen, fijne kussens en de juiste verlichting zorg je voor een plek waar je iedere dag neerploft met een goed boek of een wijntje. Natuurlijk kun je ook voor een moderne stijl kiezen. Denk hierbij aan strakke lijnen en materialen zoals aluminium en hout. Wat je stijl ook is, de keuze is aan jou!     

tuin upgraden

Niet alleen overdags, ook in de avonduurtjes genieten

Begint het in de avonduurtjes af te koelen? Tijd om de spullen naar binnen te verplaatsen en daar verder te borrelen. Zonde! Met een terrasheater verleng je namelijk het genot in je tuin! Door de heater zit je er ook in de avond warmpjes bij en hoef je helemaal niet naar binnen te verhuizen. Een terrasheater maakt jouw terras nog warmer, knusser en gezelliger. Zo kun je langer genieten van je sfeervolle tuin en ook op koudere dagen lekker buiten blijven zitten.