De decembermaand is weer begonnen. Een tijd waarin we veel cadeaus uitdelen. Mocht je nou op zoek zijn naar een leuk cadeau voor een interieurliefhebber, lees dan vooral dit lijstje even door met de 10 leukste interieur cadeaus om te geven! 

Interieur cadeaus

Iemand die gek is op bezig zijn met het interieur, kun je altijd blij maken met een mooi cadeau voor zijn of haar interieur. Natuurlijk heeft deze persoon al helemaal een eigen stijl en smaak, maar met de volgende interieur cadeaus zit je altijd goed;

#1: Een persoonlijke foto

Persoonlijke cadeaus doen het altijd goed. Laat een foto op canvas drukken, koop een mooi subtiel fotolijstje of pak uit met fotobehang. Dat laatste kun je natuurlijk wel het beste doen bij je partner of huisgenoot omdat het wel heel aanwezig kan zijn in iemand zijn interieur. Ook leuk: laat allerlei polaroids van jullie afdrukken. Dan kan de ontvanger zelf kiezen wat hij of zij er mee gaat doen. 

#2: Planten 

Niemand kan teveel planten in huis hebben. Planten zijn gezond en mooi. Koop een mooie grote blikvanger of kies voor meerdere kleine potjes. Zorg dat de pot altijd neutraal is en in elk interieur past of bekijk van te voren goed welke pot bij het interieur van de ontvanger past. Mocht je nou echt niet weten welk plantje de ontvanger leuk vind, koop dan een pannenkoekenplantje. Iedereen vindt die namelijk leuk!

#3: Kaarsen 

Iets wat altijd van pas komt en waar iedereen blij van wordt, zijn kaarsen. Een heerlijk geurkaars met een luxe uitstraling is daarom het perfecte cadeautje voor een interieurliefhebber. Mijn persoonlijke tip: een Woodwick kaars. Ze ruiken enorm lekker en knisperen ook nog eens gezellig. Wel aan de prijs, maar een echte interieurliefhebber weet wat het waard is! 

#4: Tafelboek 

Tafelboeken zijn helemaal hot. Mensen die niet veel met interieur te doen hebben, zullen niet direct weten wat een tafelboek is, maar interieurliefhebbers worden razend enthousiast van deze boeken. Een mooi exemplaar dat je dicht of open in je interieur kan leggen. Mijn favoriet: Before they pass away van Jimmy Nelson. 

#5: Woonbladen 

Om even in de boeken te blijven: je kunt natuurlijk ook een leuk woonmagazine cadeau geven. Echter interieurliefhebbers zijn gek op inspiratie. Ga niet voor de standaard VT wonen want daar hebben veel mensen al een abonnement op, maar ga juist voor een ander woonblad. Je zult je verbazen hoeveel verschillende er in de schappen liggen. 

#6: Speelgoed 

Speelgoed als interieurcadeau? Jazeker! Ik schreef een tijdje terug al een blog over het meest interieurproof speelgoed. Ouders blij en kinderen blij. Wat wil je nog meer? 

#7: Tweedehands 

Een tweedehands cadeau? Jazeker. Bij de kringloop is genoeg leuks te vinden. Het hoeft niet altijd nieuw te zijn. Wellicht vind je nou net die ene parel. Vertel er ook gerust bij dat je het bij de kringloop vandaan hebt!  Goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee! 

#8: Een lekker plaid 

Ook van plaids kun je er niet genoeg hebben in huis. Je kunt ze mooi stijlen in huis en zijn daarnaast ook nog eens super handig voor koukleumen. Ook in de zomer zijn ze praktisch want je kunt net iets langer buiten blijven zitten met een lekkere plaid om je heen! 

#9: Een mooie vaas 

Geef een vaas cadeau! En dan bedoel ik niet zo’n saaie van transparant glas, maar ga eens voor een opvallende vaas. Bij echte interieurwinkels kun je heel veel verschillende varianten vinden. 

#10: Gepersonaliseerde stads- en sterrenposters 

En last, but not least nog een fantastisch gepersonaliseerd cadeau. Laat een mooie stadsposter maken van de geboortestad, de stad waarin diegene nu woont of een andere stad die erg belangrijk is voor de persoon in kwestie. Als je dat bij Place the Moment laat maken, kun je zelfs heel specifiek een adres uitlichten. Zo kun je bijvoorbeeld ook een mooie poster laten maken, met de plek waarin je die persoon hebt leren kennen. Kies voor een mooi onderschrift om het nog persoonlijker te maken.

Wat ook leuk is… geef een mooie sterrenposter. Hierop is de stand van de sterren zichtbaar tijdens een speciaal moment, op een bepaalde plek. Niet alleen erg leuk om te zien, ook nog eens helemaal interieurproof.