Ik schreef al eerder een blog over mijn cozy bankavondjes maar daar ga ik vandaag nog even verder op in. Ik was namelijk 1 belangrijke factor vergeten voor een ultieme chill-winteravond: Kaarsen in huis!

Kaarsen in huis

Ik ben een enorme fan van kaarsen in huis. Er gaat bijna geen avond voorbij zonder dat er een aantal kaarsjes gezellig worden aangestoken. Soms heel veel stompkaarsen en soms enkel wat waxinelichtjes. Ik houd gewoon van die gezelligheid. Waar ik voorheen wel 30 tot 40 kaarsen aan deed op een avond (ik overdrijf nu dus niet). Tegenwoordig houd ik mezelf wel netjes in en beperk ik het tot een aantal kaarsjes in elke hoek.

Goed voor het milieu

Even los van sommige fabels dat veel kaarsen aan in huis ongezond zou zijn (let op: dit is dus een fabel) is het juist super goed voor het milieu. Ze geven natuurlijk stiekem best veel warmte af. De verwarming gaat echt vanzelf een stuk minder hard werken om je huis te verwarmen. Ook geven ze licht af waardoor je wellicht wat minder lampjes aanzet. Je wilt immers toch sfeer creëren. Kaarsen dragen dus goed bij voor het verlagen van je energierekening en ze verhogen de sfeer. Wat wil je nog meer?!

Bijzondere kaarsen

Mijn nieuwe aanwinst zijn 2 hele bijzondere kaarsen van Kaarsenfakkels.nl. De ene is de welbekende dikke like-duim van Facebook en de andere is een eenhoornhoofd die ik ga gebruiken voor het themafeest (vol eenhoorns) van Jackie haar verjaardag. Ze hadden nog veel meer toffe vormen waaronder een hond en een skull. Ik hou hier dus oprecht enorm van. Je hebt een kaars die ook meteen een eyecatcher is zonder dat je een coole kandelaar of iets dergelijks moet aanschaffen. Hoe tof is het trouwens ook om zo’n kaars cadeau te doen bij een housewarming of gewoon als verjaardagscadeau.

Winactie

Het leuke is dat ik deze toffe duimkaars ook mag weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Zoek even de post met de kaars op mijn Instagram en lees daar de voorwaarden!