Wat hebben veel mensen zich opgegeven voor de binnenkijker! Leuk zeg! Vandaag mogen we binnenkijken bij Kris. Ze probeert haar interieur zo budgetvriendelijk mogelijk in te richten. Tja, en wie wil dat nu niet. Bekijk dus snel haar stoer en budgetvriendelijk ingericht interieur;

Even voorstellen

Ik ben Kris, 40 jaar, partner van Jiske en moeder van Mirre van 11. Samen met onze drie katten en twee vissen wonen wij sinds oktober 2017 met zijn drietjes in Eindhoven city. Helaas ben ik vanwege gezondheidsproblematiek volledig afgekeurd. Ik doe vrijwilligerswerk bij jongeren stichting en probeer voor de rest vooral de ballen thuis omhoog te houden. Omdat ik helaas dus veel thuis ben en ook regelmatig moet rusten is het voor mij steeds belangrijker geworden om in een omgeving te zijn die mij energie geeft en waar ik blij van word. Zo is mijn passie voor interieur en styling ontstaan”.

woonkamer

Woon je nu in je droomhuis?

“Wat een goede vraag! Eigenlijk zou mijn droomhuis een heel oud pand in een mooie omgeving zijn wat ik eigenhandig zou hebben opgeknapt tot een geweldige woning. Dromen mag toch? Maar even terug naar de realiteit. Tot anderhalf jaar geleden dacht ik dat ik niet eens een woning kon kopen! Maar afgelopen augustus kregen wij de sleutel van onze rijtjeswoning aan een groen hofje. Dit was zeker weten al een hele grote droom die uitkwam. De eerste twee maanden stonden in het teken van de verbouwing van de toiletten en de badkamer (slaapkamer werd badkamer) Daarna was het werk aan ons. We hebben al heel veel gedaan maar moeten ook nog echt heel veel. Daar zijn we nog wel even zoet mee, maar vind ik wel echt heel erg leuk om te doen. Als deze lijst van klussen wordt afgerond dan denk ik dat mijn droomhuis toch zeker wel in de buurt is gekomen!”

Interieurstijling

Pinterest is de grootste inspiratiebron voor Kris geweest. Heerlijk vond ze het om via Pinterest mappen te maken van hoe ze elke kamer wilde inrichten. Later is ook Instagram een grote inspiratiebron geworden.

Typisch Kris?

Zelf vind Kris de industriele en vintage meubelstukken en accessoires typerend voor haar interieur. Ook het feit dat alles op elkaar afgestemd is. “Mijn interieur is echt een mix van stoer, industrieel, vintage en planten, zonder dat het dertien in een dozijn is!”

Kris probeert haar interieur zo budgetvriendelijk mogelijk te stijlen.  Marktplaats, vlooienmarkt, Kwantum, Intratuin, Sostrene Grene en Action zijn haar  favoriete winkels waar ze vaak komt. Maar zo’n paar keer per jaar is ze zeker ook te vinden in de Loods 5, Sissy Boy, Homestock en kleine woonboetiekjes in veelal grote steden. “Een leuke tip vind ik ook echt Strijp S in Eindhoven! Dit is een walhalla voor design, interieur en lekker eten. Ook hier ben ik regelmatig te vinden”.

kast inrichten

Favoriete IG accounts

“Niet om te slijmen, maar ben gek op jouw interieur! Zeker een grote inspirator!
Verder nog @styling_things, @vleugje_eef @interior_no.10, @zwartwitgroen, @debhome, @waaromplantje, @rietveldje @industrieelchique @een_snufje_aandacht_at_home en nog teveel om op te noemen”.

budgetvriendelijk ingericht interieur

Kris blijven volgen? Kijk op haar Instagramaccount: KriMiJi’s place
Bekijk ook vooral even alle andere Binnenkijkers.