Zo leuk om binnen te kijken bij zoveel diverse interieurs. Vandaag mogen we binnenkijken bij Anne van Travelgoodies. Ze heeft een stoer, werelds interieur.

Even voorstellen

Mijn naam is Anne, ik ben 29 jaar en ik ben reisblogger voor Travelgoodies. Op dit moment woon ik (nog) samen met mijn vriend in ons fijne nieuwbouwhuis in Barneveld. Omdat ik mijn werk overal kan uitvoeren, hebben we er voor gekozen om aankomende winter weer voor onbepaalde tijd op reis te gaan. We vliegen in december richting Midden Amerika en gaan daar werken en reizen. Onderweg ga ik met mijn camera op zoek naar gave, wereldse interieurinspiratie. Hier zal ik dagelijks over posten op mijn instagram account @anne_travelgoodies.nl

Woonkamer

Woon je in je droomhuis?

Ehm nee, mijn droomhuis is een minimalistisch bamboehutje aan het strand. En dan niet in Nederland natuurlijk. Misschien komt het er ooit van… als tweede thuisje bijvoorbeeld! Maar voorlopig ben ik heel blij met ons huidige huis, we wonen op een heerlijk plekje. Ik ben blij met het knusse haardje en zit graag met vriendinnen thee te leuten aan de bar in de keuken. Een ander favoriet plekje is de veranda in de tuin. Het begon alleen met een paar pallets maar het is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige loungehoek waar we al veel leuke avondjes hebben gehad.

Hoe is je wereldse interieur ontstaan?

Toen ik mijn vriend 5 jaar geleden leerde kennen woonde hij al in dit huis. Omdat hij het ook belangrijk vond dat ik me er gauw thuis zou voelen, heeft hij mij de volledige vrijheid gegeven om het interieur te veranderen. Het begon met het schilderen van een muurtje maar inmiddels zijn bijna alle wanden al wel een keer geschilderd en de meeste meubels vervangen. Gelukkig waren de vaste elementen zoals keuken en badkamer al helemaal mijn smaak. Ik had die natuurstenen wandtegels zelf ook uit kunnen kiezen, heel gaaf!

Hanglampen
interieur inspiratie

Wat is typerend voor jullie interieur?

Ik hou van warme kleuren en het moet er vooral niet te gelikt uitzien. Het liefst lekker speels met veel planten en natuurlijke materialen, ik vind de urban jungle stijl heel tof. Typerend zijn de wereldse invloeden; het palmboom wandkleed, de krantenbak uit Bali en het leren krukje uit Mexico. We hebben ook verschillende handbeschilderde doeken uit het buitenland meegenomen… Zo’n waardevolle herinnering! Ik hou erg van spullen met een persoonlijk verhaal. Dat vind ik belangrijker dan dat het allemaal woonbrochure-proof is.

Wat zijn jouw interieur wensen nog op dit moment?

Omdat we van de winter weer langere tijd op reis gaan verwacht ik voorlopig geen grote dingen meer te veranderen in ons interieur. Ik weet nog niet waar we daarna gaan wonen maar ik heb wel weer eens zin in een nieuwe bank. Ondanks dat ik verknocht ben aan deze grote loungebank, heb ik al hele gave alternatieven gezien.

travelgoodies
dressoir

Wat is je allerlaatste aankoop geweest voor je interieur?

Een paar weken geleden heb ik het urban jungle wandkleed van Urban Cotton besteld. Ik hou erg van de urban jungle style en dit sluit daar mooi op aan. Met deze enorme palmboom in mijn keuken voelt elke dag een beetje als vakantie 😉

Heb je favoriete winkels of mooie plekjes?

Ik kom graag bij grote woonwinkels zoals Meubelpartner en Loods 5. Maar ik vind dat ze bij de Xenos ook erg leuke woonaccessoires hebben. Het liefst koop ik mijn interieuraccessoires (kleding ook trouwens) wanneer ik op reis ben, maar helaas past dat niet altijd in mijn backpack. Gelukkig zijn er in Nederland ook steeds meer bedrijven die handgemaakt spullen importeren uit bepaalde landen zoals Mooibali.nl en Matebyb.nl.

Ik ben ook erg gek op boutiquehotels! Vorige week ben ik toevallig een weekend in Den Bosch geweest bij boutiquehotel The Duke. Dat was écht genieten! Warme, donkere kleuren in combinatie met frisse printjes en natuurlijke materialen. Een walhalla voor interieurlovers!

wereldse interieur
moderne keuken
haard inrichting

Welke interieurs op Instagram zijn favoriet bij jou?

Die van jou uiteraard! 😉 Daarnaast volg ik meerdere leuke accounts zoals Huismuts, Furnlovers en Interiorjunkie. Ik vind het leuk dat zij wooninspiratie ook regelmatig combineren met toffe reizen.

Meer binnenkijkers bekijken?