Larissa is echt een creatieve duizendpoot te noemen. Ze heeft een muzikaal hart, runt een eigen webshop waarbij ze interieur items uit Marokko importeert en heeft daarnaast nog een Instagram account om je vingers bij af te likken. Heb ik je benieuwd gemaakt? Lees dan vooral even verder!

Even voorstellen

Hi! Ik ben Larissa, ik woon in het mooie Drenthe met mijn lieve man drie hele leuke tieners. In het dagelijks leven ben ik muzikant, ik zing, schrijf liedjes en geef zangles. Mijn interieur account startte ik in corona tijd, toen er voor mij als muzikant weinig werk overbleef. Ik deelde plaatjes uit mijn interieur, en had nooit gedacht dat dat zo leuk zou zijn!

huisjevanlaris woonkeuken - Larissa
huisjevanlaris woonkamer behang - Larissa

Is dit je droomhuis?

JA! Toen we drie jaar geleden de kans kregen om dit huis te bouwen, was dat eigenlijk meer dan we ooit van droomde. We komen uit een tussenwoning met een piep klein tuintje, en nu wonen we aan het park, zo’n fijn plekje! We zijn ook nog steeds zo blij met de keuzes die we hebben gemaakt voor de grote woonkeuken en de badkamer bijvoorbeeld. Ik denk dat we hier voorlopig nog wel even wonen;)

huisjevanlaris keuken - Larissa
huisjevanlaris badkamer - Larissa

Hoe ben je tot dit interieur gekomen?

Bij mij groeit zoiets altijd. We begonnen met een lichte basis, en voegde daar telkens iets aan toe. Ik hou enorm van natuurlijke materialen, maar af en toe een stoer element vind ik ook heel gaaf!

Mensen die in ons huis komen zeggen vaak dat het huis een vakantie gevoel uitademt, en dat vind ik heerlijk! De vele ramen en lichte kleuren in combinatie met de natuurlijke elementen en warme stoffen wordt ik heel blij van.

huisjevanlaris slaapkamer - Larissa
huisjevanlaris woonkamer - Larissa creatieve duizendpoot

Heb je nog wensen?

Dat is zeker weten de tuin! We zijn er op dit moment mee bezig, maar ik vind dat echt een vak apart, ik wil heel graag het sfeertje dat we binnen hebben, mee naar buiten nemen, maar dat is nog best een flinke klus. Een overkapping en lounge set staan hoog op m’n verlanglijstje;)

“Onze interieurstijl is Scandinavisch met boho invloeden. Maar ik ben ook gek op mooi behang! Dan wel weer in dezelfde rustige kleuren en motieven “.

Larissa

Favoriete winkels, merken en Instagrammers…

M’n eigen webshop, haha! 😉 Vlak bij ons (in Emmen) heb je een hele toffe woonwinkel ‘Huushinne’, ik zou daar kunnen wonen, zoveel tofs! En HK Living is toch wel mijn favo merk.

charisathome, washplate, just_mai_self

Shop the look

creatieve duizendpoot
1. Wanddecoratie, Gevlochten Palmblad driehoek | 2. FYN Nico Eettafel| 3. Terra plaid| 4. Zeegras wanddecoratie| 5. Line Art
6. Goossens Hout | 7. Rotan Vloerkleed| 8. Mica Vaas Terra| 9.Ouderwetse creme witte terracotta kan
10. Poufs&Pillows Marrokkaans plaid

Wil je naast het interieur van deze creatieve duizendpoot ook andere binnenkijkers zien? Kijk dan vooral even naar het mooie interieur met 50 tinten beige.