Haar man noemde hun interieur gekscherend 50 tinten beige. Niet zo gek, want het is dan ook een interieur waarin deze populaire kleur veelvoudig terug komt. Ze kiezen vaak voor het “net iets anders dan anderen ” en dat maakt hun interieur uniek en opvallend. Benieuwd geworden naar het interieur van Cynthia? Lees dan snel verder!

Even voorstellen

Ik ben Cynthia en in het dagelijks leven werk ik in clinical trials. Dit houdt kortweg in dat ik het management doe van het testen van nieuwe/experimentele medicijnen op patiënten. Daarnaast ben ik moeder van twee energieke en brutale jongetjes. In onze schaarse vrije tijd reizen wij graag de wereld rond, houd ik van snowboarden en ben ik graag bezig met interieur. Al vanaf jongs af aan wilde ik mijn kamer iedere week anders en ook kreeg ik vaak de vraag vrienden en familie te helpen met hun inrichting. Mijn Instagram (@cynterior_designs) ben ik begonnen tijdens mijn zwangerschapsverlof in Corona-tijd, eigenlijk een beetje uit verveling. Inmiddels is die hobby flink uit de hand gelopen en heb ik al heel veel ontzettend lieve mensen mogen leren kennen via dit platform.

badkamer
50 tinten beige

Woon je op dit moment in je droomwoning?

Ik denk dat er altijd wat te dromen over blijft. Een vrijstaand huis met een groot stuk land of emigreren naar het buitenland sluit ik in de toekomst niet uit, maar ik denk dat wij zeker niet mogen klagen met onze huidige woning. Wat ik er vooral fijn aan vind was dat het nieuw(bouw) en leeg was, en we dus alles helemaal zelf hebben kunnen bepalen en inrichten. De grote tuin en ruime speelhoek in de woonkamer voor de kids waren de reden dat ik op dit huis verliefd werd en we zijn gezegend met een straat vol leuke buren met kleine kinderen, dus voorlopig gaan wij hier zeker niet weg!

toilet
beige badkamer

Hoe ben je tot deze inrichting gekomen?

Eigenlijk volledig op gevoel. Ik kijk graag naar allerlei prachtige interieurs op Instagram en Pinterest, en wilde van veel stijlen wat bij ons laten terugkomen. We hebben ervoor gekozen de basis (vloer, keuken, badkamer) vrij neutraal te kiezen zodat we geen grote en dure veranderingen door hoeven te voeren als we over een paar jaar weer een andere stijl willen. Een andere indeling, het wisselen van accessoires en een andere muurkleur kan je namelijk makkelijker veranderen dan de badkamer tegel bijvoorbeeld. Ook zijn we heel vaak bij allerlei winkels en online gaan kijken wat er allemaal bestaat en wat we mooi vinden. Soms is het gewoon plaatjes kijken en zien welke keuzes er daar gemaakt zijn. We bestelden overal stalen van en met Floorplanner heb ik ontwerp na ontwerp gemaakt tot we uiteindelijk bij het meest mooie én praktische plan uitkwamen. Een uitgangspunt van mij is wel dat ik graag origineel ben en koos dan ook graag af en toe iets “gedurfds” voor de wow-factor (dat vond mijn man soms best spannend trouwens). Ook kies ik liever voor 1 groot statement qua styling dan heel veel prullaria. Ons motto is: “go big or go home” en dat zie je denk ik terug in ons interieur.

zwarte keuken
tegels toilet

Typerend voor jouw interieur?

Toen ik dit aan mijn man vroeg zei hij “50 tinten beige”. Ennnn bedankt schat. Ik denk eigenlijk vooral dat ons interieur vrij uniek is. Ik zie weinig (of geen) huizen langs komen die hetzelfde zijn als dat van ons. We maken in de basis gebruik van natuurlijke kleuren en materialen maar iedere kamer in huis heeft net een beetje een andere vibe. Japandi en Hotel Chique zijn 2 stijlen die op het moment heel populair zijn en die je veel ziet en die wij beide ook heel mooi vinden. Bij ons is de woonkamer echt een mix van die twee geworden en dat zie je dan weer weinig. De zolder (onze slaapkamer) heeft een oosterse touch, de badkamer is meer Wabi Sabi, het kantoor is een urban jungle en de kinderkamers zijn een Afrikaanse Safari en een sprookjesbos. Daarnaast maken wij graag wat keuzes die net even anders zijn: bronzen ipv zwarte stalen deuren, muurtjes die net even anders geplaatst zijn dan standaard, 2 verschillende spiegels in de badkamer etc. Daarnaast maken wij veel zelf (zoals onze inbouwkast en zelfs de muurverf in de woonkamer) waardoor we veel unieke items hebben.

stalen deuren
wasmeubel

Heb je nog interieurwensen?

Heb je even? Als ik een beeld in mijn hoofd heb dan moet het er zo uit komen te zien, en soms is dat niet in de winkel te koop (of niet te betalen). Dat betekent dat wij heel veel dingen in huis zelf DIYen maar dat kost een hoop tijd (naast onze fulltime banen en zorg voor de kinderen). Kort samengevat, we zijn dus nog lang niet klaar! Wij slapen bijvoorbeeld nog tussen het gereedschap op een onafgewerkte zolder. Ieder weekend doen we iets en zo wordt het steeds meer ons thuis. Daarnaast ben ik stiekem ook een enorme impulsieveling met een hoofd vol inspiratie, dus ik denk dat wij nooit écht klaar zullen zijn. Er is namelijk altijd wel weer een nieuw idee. Mijn grootste wens op dit moment is denk ik het laten doen van de tuin. Die is op dit moment nog een grote zandbak en met de zomer die er aan komt zou het heerlijk zijn daar in te kunnen gaan zitten. Helaas hebben hoveniers enorm lange wachttijden dus we zullen even geduld moeten hebben!

In de categorie “bedenk je eigen vt-wonen interieur stijl” zeggen wij meestal: Japandi Chic!

Cynthia

Je allerlaatste interieuraankoop?

Wij bestellen of kopen eigenlijk iedere dag nog dingen en alles is er zeker nog niet. Eind juni komen eindelijk het tv meubel, de eetkamerstoelen, het bureaublad op maat, de barkrukken en de dakramen op zolder, dus genoeg om naar uit te kijken! Op dit moment zijn we ook al lang op zoek naar een mooi en groot vloerkleed al merk ik dat je soms een beetje keuze-moe raakt van al die keuzes.

beige interieurs

Favoriete woonwinkels en interieuraccounts?

Ons interieur komt echt overal vandaan, maar ik kan heel blij worden van mooie spulletjes van de H&M Home, Zara Home, Kwantum, Loods5, Xeraliving, Made, Table du Sud of de Nijhoff. Maar ook bij Action, IKEA of Primark home kan ik soms echt leuke budget items vinden voor bijvoorbeeld een DIY.

Qua interieuraccounts… Eigenlijk heel erg veel! Maar als ik echt moet kiezen waar ik de meeste inspiratie vandaan haal dan zijn dat: @washplate, @fiona_interieur, @styleandsugar, @charisathome en @loft208. Al zal ik nu vast nog een paar geweldig accounts vergeten…

Shop the look

1. Sissy-Boy organische spiegel| 2. Chericoni Jute hanglamp | 3. Mood poef | 4. Wiesbaden Victoria Toiletkraan | 5. Sierkussen| 6. Lifa Living Beige Luxe gordijnen| 7. Mica Decorations Vaas| 8. Light&Living Ayla Vaas