De grootste reden waarom ik een aantal jaar geleden mijn blog begon, is om mensen te inspireren. Zelf ben ik het liefste de hele dag bezig met interieur en word ik ook graag geïnspireerd door anderen. Vandaag deel ik daarom weer een rijtje met jullie volop inspiratie, namelijk de 4 mooiste badkamerspiegels van Instagram.

De mooiste badkamerspiegels 

Elke badkamer moet er één hebben: een mooie spiegel. De badkamer is nou eenmaal de plek waar je het vaakst naar je spiegelbeeld kijkt. Buiten het feit dat je badkamerspiegel vooral praktisch moet zijn, is het uiterlijk natuurlijk ook niet onbelangrijk. Tegenwoordig zijn er enorm veel spiegels verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat je er een naar je wenst kunt vinden. 

Praktische badkamerspiegels 

Voordat ik de prachtige inspiratie foto’s met jullie ga delen, wil ik nog even benadrukken dat je vooral ook moet kijken naar hoe praktisch een spiegel is. Je wilt jezelf goed kunnen zien. Een spiegel met verlichting is enorm handig. Ook zijn er speciale spiegels die verwarmd kunnen worden. Zo heb je nooit meer een beslagen spiegel! 

badkamerspiegels

Marijke1212

Laat ik beginnen te vertellen dat de badkamer van Marijke sowieso al een plaatje is, maar een ronde badkamerspiegel maakt het helemaal af. Marijke laat zien dat een spiegel met verlichting niet noodzakelijk is, wanneer je er gewoon hele toffe wandlampen bij hangt!

Industrieelchique

Michèle heeft nog niet zo lang geleden haar badkamer compleet vernieuwd. Ook zij kiest voor mooie ronde spiegels. Ze trekken meteen de aandacht doordat ze een backlight hebben. 

Eva Stuart 

Bathroom goals!!! Wat een toffe badkamer is dit!? Hoewel Eva veel eyecatchers heeft in haar badkamer (het vrijstaande bad, de prachtige hanglampen, de zwarte kranen, het prachtige meubel, de ledstrip, de fantastische tegels en ga zo maar door), heeft ze gekozen om haar spiegel heel basic te houden. Een grote praktische spiegel.

Mindy Schroor 

Je kunt echt uren kijken naar het huis van Mindy. Je blijft nieuwe toffe dingen vinden. Hoewel ze enorm veel van kleur houd (en dat is een understatement), heeft ze haar nieuwe badkamer bewust rustiger gehouden. Door de witte marmeren tegels vallen het vintage meubel en de prachtige antieke spiegel extra op! 

Welke is jouw favoriet?

Lees ook eens: 5x de mooiste tienerkamers van Instagram