Tijdens de huidige pandemie kun je misschien niet altijd doen wat je normaal zou doen. Daarom zet ik in dit artikel een aantal ideeën op een rijtje die ervoor zorgen dat je je goed vermaakt deze winter. Je kunt deze dingen allemaal toepassen in en om je huis, helemaal coronaproof dus! 

Tip 1: Spelletjes

Spelletjes zijn vermakelijk en gezellig! En met spelletjes bedoel ik niet alleen virtuele games, maar eigenlijk vooral bordspellen of gezelschapsspellen. Ze bestaan voor alle leeftijden en in korte en lange duur. Qwixx is bijvoorbeeld een spel waarin een potje maar ongeveer 15 minuten duurt, terwijl Risk uren kan duren. Naast deze kleinere spellen, zou je ook wat meer uit kunnen pakken met bijvoorbeeld een voetbal-, tafeltennis- of pooltafel. Die staan garant voor fanatisme en gezelligheid.

Tip 2: Badderen

Alle veranderingen door corona zorgen er misschien voor dat je meer tijd hebt om te ontspannen. In plaats van een vluchtige douche, kan het ook heerlijk zijn om een tijdje voor jezelf te nemen in (bubbel)bad. Als je voor echte luxe wilt gaan, kun je ook een spa in je tuin plaatsen. Zo hoef je voor een (bubbel)bad niet de menigte op te zoeken in een zwembad of publieke spa. Je kunt zo’n buitenspa online kopen bij Fonteyn Spa’s. De aanschaf van een spa is best wel duur, maar op dit moment is er black friday sale!

Tip 3: Thuis uit eten

Als je normaal bijvoorbeeld houdt van uiteten gaan, is deze tijd echt een domper, nu de horeca weer is gesloten. Maar goed, dit mag de pret in je leven eigenlijk niet drukken. Er zijn veel manieren om thuis een leuk etentje neer te zetten. Eerder schreef ik een artikel over pizzarette. Dit biedt een gezellige ervaring, waarbij je lang tafelt. Als je van koken houdt, zou je ook uitgebreid zelf kunnen koken. Of je bestelt eten bij je favoriete restaurant! De eerste twee opties zijn ook nog eens redelijk budgetvriendelijk, want uit eten gaan kost over het algemeen meer dan thuis eten. Om de ervaring af te maken, je gezin in het mooiste pak hijsen en wat kaarsjes aanzetten. Eet smakelijk!