Hoewel je nu waarschijnlijk – tijdens deze koude decembermaand – nog niet denkt aan de warme zomerdagen, is het toch verstandig je alvast voor te bereiden op de zomer. Voor je het weet probeer je er weer van alles aan te doen om de hitte buiten te houden. In dit artikel deel ik een handig artikel wat je hiermee kunt helpen: zonwering met zuignap (te bestellen bij Zonweringzuignap.com).

Zonwering met zuignap

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er zelf nog nooit van gehoord had. Om de zon buiten te houden, was ik bekend met screens, rolluiken of gewoon je overgordijnen te sluiten. Nooit geweten dat er ook zonwering met zuignap bestaan. Enorm handig, want je wilt de zon waarschijnlijk alleen in de zomer weren (in de winter kan de zon namelijk op goedkope manier je woning verwarmen). Een permanente aanpassing zoals screens is daarom misschien niet noodzakelijk en zonde van zo’n grote investering. Een zonwering met zuignap kun je eenvoudig bevestigen op je raam, zonder dat je daarbij gaten moet schroeven.

zonwering met zuignap

Helemaal passend bij jouw woning

Hoewel de aanschaf van een zonwering met zuignap een stuk goedkoper is dan de alternatieven die we in dit artikel eerder benoemden, kun je het wel helemaal passend maken aan jouw woning en heb je daarbij dezelfde voordelen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren screendoek en je kunt ze helemaal op maat laten maken. Na de zomer berg je jouw zonwering netjes op en bij de eerstvolgende warme dagen, hang je ze weer gemakkelijk terug. Je kunt gewoon door de zonwering van binnen naar buiten kijken. Er zijn verschillende soorten materialen verkrijgbaar en daarmee kun je dus ook de doorzichtigheid bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een doek dat werkt als een thermisch schild en die zo’n 97% van de warmte tegenhoudt of je kiest voor een micro-geperforeerd screen.

Duurzame keuze

Natuurlijk ben ook jij erg bezig met duurzaamheid. Goed zo! Dan hoef je je bij het aanschaffen van zonwering met zuignappen geen zorgen te maken. Het is namelijk een erg duurzame keuze. Het product gaat namelijk enorm lang mee. Dit komt natuurlijk ook doordat je het maar een gedeelte van het jaar gebruikt en je het netjes opbergt op de momenten dat je ze niet hebt opgehangen. Het screendoek rekt ook niet uit en blijft goed op maat. Daarnaast is het vrijwel onderhoudsvrij. Ook erg duurzaam: alle screens zijn 100% recyclebaar.

Eerlijk is eerlijk: ook jij bent enthousiast geworden toch?!