Helaas hebben we de zomermaanden alweer even achter ons gelaten, maar dat wil niet zeggen dat we niet meer buiten kunnen zitten. Wanneer de temperatuur niet al te veel daalt en de wind ligt, kun je nog prima vertoeven in de tuin. Om zo min mogelijk last te hebben van de wind, is een winddoek de ideale oplossing. ZONZ is al jaren dé specialist op het gebied van zonwering en biedt ook een ruim assortiment windschermen, waardoor je altijd het doek vindt dat past bij jouw tuin, balkon of terras. De medewerkers van ZONZ staan dagelijks voor je klaar om advies te geven en mee te denken over jouw wensen.

winddoek

De voordelen van een winddoek

Een winddoek biedt verschillende voordelen. Het doek is bestand tegen weer en wind, vergt weinig opbergruimte en kan verschillende seizoenen buiten blijven hangen. Een winddoek is geschikt, wanneer je in de tuin wilt zitten zonder last te hebben van de wind. Het doek zorgt ervoor dat je afgeschermd kunt zitten, waardoor de temperatuur aangenaam blijft. Uiteraard biedt het doek ook een bepaalde privacy. Het dient als het ware als scheidingswand. Bij ZONZ wordt er gekeken naar jouw wensen voor het winddoek, zodat je altijd het product vindt dat past bij de wensen voor jouw tuin of terras.

Nooit meer last van wind en laagstaande zon

Bij ZONZ heb je keuze uit verschillende wind- en privacyschermen in verschillende kleuren en maten. De schermen zijn eenvoudig zelf te monteren en ze zijn geschikt om permanent buiten te hangen. De schermen dienen voor privacy en beschermen tegen wind en laagstaande zon. Waar vroeger een scheidingswand werd geplaatst voor meer beschutting, gebruik je tegenwoordig een oprolbaar privacyscherm.

Een harmonicadoek, makkelijk afwisselen tussen zon en schaduw

Je zit heerlijk in de zon, maar na een paar uur breekt het zweet je uit. Herkenbaar toch? Met een lamellen-harmonicadoek bepaal je zelf hoelang en wanneer je wilt genieten van de zon. Je kunt het doek op een eenvoudige manier open en dicht schuiven door middel van een katrolsysteem. Wanneer het opeens begint te regenen, zijn de waterdichte lamellendoeken ook een oplossing. De harmonicadoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en er is keuze uit een lucht- en waterdoorlatend of waterdicht doek. ZONZ helpt graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft kleur, vorm en afmetingen, dus huiver niet om contact op te nemen met hen!

Kijk voor meer informatie over zonwering en het ruime assortiment op www.zonz.nl!