Ben je opzoek naar een ware blikvanger voor in de woonkamer, wil je de akoestiek verbeteren of ben je die karakterloze saaie muur meer dan zat? Bekijk dan eens het aanbod ronde muurdecoratie op de website van Kontoer design. Hier bestel je de mooiste wanddecoratie en kunst op een materiaal naar keuze. Kontoer design heeft tevens een eigen studio waar ze hun prachtige kunst zelf maken, van stoer tot chique en van traditioneel tot modern. 

Stel jouw eigen kunst samen

Bij Kontoer design stel je jouw eigen kunstwerk helemaal zelf samen, hoe cool is dat? Jij kiest een design, het materiaal, een formaat en het ophangsysteem. Per ontwerp heb je meer dan 270 keuzeopties waardoor jij de volledige regie hebt over het eindresultaat. Je kunt kiezen uit 8 prachtige kwaliteitsmaterialen waardoor de muurdecoratie perfect aansluit op jouw interieur. De kunstwerken zijn hierdoor nooit te groot, te klein of van het verkeerde materiaal gemaakt, maar perfect aansluitend op jouw woonkamer! Bij Kontoer design heb je keuze uit de volgende premium materialen: canvas, canvas met lijst, wandkleed van katoen of velours, dibond, geborsteld aluminium, plexiglas en aluminium muurcirkel. 

In de spotlight

Één van mijn favoriete kunstwerken is deze Amandelbloesem. Je ziet het werk uit de “Oude meesters collectie” afgebeeld op het prachtige canvas met lijst. 
De Amandelbloesem bij herfst is een ontwerp uit eigen studio. Het origineel is natuurlijk gemaakt door Vincent van Gogh, maar Kontoer Design heeft er een hele bijzondere herfstversie van gemaakt. 

Vincent maakte het schilderij als kraamcadeau voor zijn broer Theo, die samen met zijn vrouw Jo Bonger een zoon had gekregen. Deze zoon werd vernoemd naar de kunstenaar en kreeg de naam; Vincent Willem van Gogh. De bloeiende takken staan symbool voor nieuw leven, schreef Vincent in een brief aan zijn broer. 

wanddecoratie voor in de woonkamer

Kunst van Hollandse bodem! 

Geen Chinees massaproduct, maar échte kwaliteit uit Friesland. Van ontwerp tot productie, alle decorstukken worden op Nederlandse bodem gemaakt. Hierdoor ben je verzekerd van de mooiste kwaliteit en ouderwetse service. 
Ga niet voor standaard, jouw woning verdient meer! 
✓ gratis verzending ✓ speciaal voor jou gemaakt ✓ unieke designs