Organische vormen, cirkels en alle vormen die allesbehalve recht zijn, zijn enorm trendy op dit moment. Niet zo vreemd dat er daarom ook een trend op het gebied van wanddecoratie te zien is. Wandcirkels: dé eyecatcher in jouw interieur!

Wandcirkels

Muurcirkels zijn enorm populair en dat is niet zo vreemd. Ze zijn net anders dan de meeste andere wanddecoratie. Je kunt echt een statement maken met een mooie muurcirkel. Een wand is natuurlijk enorm recht en strak en door hier juist een ronde vorm op te plaatsen, breek je het patroon en vangt dit de aandacht van je visite. Je kunt kiezen uit enorm veel verschillende muurcirkels. Hierdoor is er altijd wel één die bij jou en je interieur past. Laat hem blenden in je interieur, maar laat hem vooral ook opvallen door te kiezen voor een mooi design.

wandcirkel slaapkamer

Eyecatcher of speels geheel

Je kunt kiezen voor één mooie grote wandcirkel. Kies voor een smaakvol ontwerp die echt opvalt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen verschillende wandcirkels te combineren. Kies voor meerdere wandcirkels in dezelfde maat of kies juist voor verschillende maten om een speels geheel te krijgen. Het allergrootste voordeel van een wandcirkel is dat het betaalbare kunst is. Ook wanneer je er meerdere wilt ophangen, is dit voor ieder budget te bereiken.

wandcirkel volle maan

Verschillende designs

Zoals gezegd zijn er enorm veel verschillende designs verkrijgbaar. Kies je voor een mooie foto (van landschappen of dieren bijvoorbeeld), een schilderij van een wereldberoemde schilder, een tekening of hou je het juist abstract door te kiezen voor een mooi patroon? De keuze is aan jou! Ook zijn er enorm veel leuke designs verkrijgbaar voor de kinderkamer of speelkamer. Ook daar mag natuurlijk een mooie, opvallende wandcirkel niet ontbreken!

muurcirkel wandcirkels

Montage

Een wandcirkel is enorm gemakkelijk te monteren. De designs worden gedrukt op premium dibond. Dit is een lichtgewicht materiaal. Hierdoor wordt zelfs het installeren van een XXL wandcirkel een gemakkelijk klusje. Wanneer je de wandcirkel ontvangt hoef je alleen de folie te verwijderen. Vervolgens markeer je op ongeveer een kwart van de bovenkant de plaats waar je de ophangplaat gaat bevestigen. Even schoonmaken met het bijgeleverde alcoholdoekje en je kunt de ophangplaat er op drukken. 20 seconden even stevig aandrukken. Leg er vervolgens een gewicht op van ongeveer 15 kg. Na een uur kun je dat gewicht verwijderen en laat je de plaat nogmaals 24 uur rusten. Dan kun je hem vervolgens eenvoudig ophangen aan een schroef in de muur.