Auping is een welbekende naam (zo niet de bekendste naam) in de wereld van bedden en slapen. Vraag je om een goed matras, dan krijg je als antwoord vaak “een matras van Auping” te horen. Mensen die eenmaal gekozen hebben voor een Auping matras, zweren er bij en willen ook nooit meer anders. Maar wat maakt Auping nou precies zo bijzonder? Wat voor matras heb je eigenlijk nodig? En vooral: waarom zou jij moeten kiezen voor een Auping matras? Op deze vragen krijg je antwoord in dit artikel.

Dit maakt Auping zo bijzonder

Een matras kopen kan vrij lastig zijn. Je nachtrust is nou eenmaal enorm belangrijk en heeft ook een positief of negatief effect op je prestatie en humeur van de rest van de dag. Je wilt dus een goed matras, die past bij je lichaam. Dat klinkt gemakkelijk, maar er zijn zo enorm veel matrassen beschikbaar. Hoe vind je nou de beste? Begin bij het begin: kies voor een goed merk. Auping bestaat al meer dan 130 jaar en daardoor weten zij precies wat nodig is voor de beste nachtrust. Kies je voor een Auping, dan kies je voor maatwerk, handwerk en vakwerk. De modellen zijn eigentijds en tijdloos. Daarnaast heeft Auping duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Allemaal redenen waarom je voor een Auping zou moeten kiezen!

Wat voor matras heb je nodig?

Wanneer je eenmaal gekozen hebt voor een Auping, moet je alleen nog een model kiezen. Welk matras heb je bijvoorbeeld nodig? Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een Pocketvering matras, dan kies je bij Auping niet voor één model. Wanneer je een matras aanschaft is ook je lengte en gewicht van belang, je lichaamsvorm, je slaapsituatie (alleen of samen) en je bed(bodem). Kies je bijvoorbeeld voor de Auping Evolve, dan kun je vervolgens nog kiezen uit verschillende bodytypes. Heb jij bijvoorbeeld bredere schouders dan je heupen? Zo krijg je precies de persoonlijke ondersteuning die je graag wilt hebben.

auping matras

Waarom zou jij moeten kiezen voor een Auping matras?

Nu je weet hoe goed en betrouwbaar het merk is, welke kwaliteit matrassen (en vooral hoe specifiek voor jouw lichaam) ze hebben, weet je dat je een goede keuze maakt als je voor een Auping kiest. Hoewel iedereen weet dat Auping matrassen best een investering kunnen zijn, is het wel een investering in jezelf en je gezondheid. Het is daarom een juist een hele goede investering. Daarnaast weet je dat je hét perfecte matras gaat vinden, want je mag 90 dagen je nieuwe Auping matras thuis uitproberen en eventueel omruilen voor een hardere of zachtere variant. Ideaal toch?!