Ben jij helemaal fan van die prachtige vintage interieurs in de laatste woonmagazines? Dat kun je eenvoudig ook in je eigen huis toepassen.  De snelste en gemakkelijkste methode om dit te doen? Voeg tweedehands design meubels toe aan je interieur! 

Tweedehands design meubels 

Tweedehands meubels scoren is niet zo moeilijk. In een kringloopwinkel kun je genoeg meubels scoren en ze een tweede of derde (of misschien wel meer) leven geven.  Toch hoor je ook vaak dat de “schatten” uit de kringloop, naderhand enorm tegenvielen. De meubels zijn namelijk al een aantal rondes meegegaan en dit kan ervoor zorgen dat de kwaliteit natuurlijk minder wordt. Voorkom daarom miskopen en kies voor echte design meubels, maar dan tweedehands.  Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt en natuurlijk ook de mooiste ontwerpen. 

Waar je die tweedehands design meubels het best kunt scoren? Ik heb een adresje voor je: Whoppah. Dit is dé marktplaats voor design meubels en kunst. 

Whoppah

Wellicht heb je ooit al eens gehoord van Whoppah of ben je er al bekend mee. Winston en Renate Gerschtanowitz zijn er namelijk co-founders van en zagen een goede investering in het bedrijf van Thomas Bunnik en Evelien Bunnik-Remmelts. Het bedrijf is dan ook regelmatig te zien in de media en is dan ook niet voor niets genoemd door Vogue,  Elle, Cosmopolitan en Marieclaire 

Als echte liefhebber van tweedehands meubelen en kunst, kun je heerlijk rondkijken in deze “online schatkamer”. Het aanbod wordt gecontroleerd, je kunt veilig handelen en misschien nog het allerhandigste: verkopen worden opgehaald en gebracht door een koerier. Zo kun je met een gerust hart kiezen voor de prachtige tweedehands design meubelen van één van de meer dan 1.000 professionele verkopers.  

Enorm fijn in gebruik

Kopen op Whoppah is oprecht enorm gemakkelijk en fijn.  Doordat het aanbod zorgvuldig gecureerd is door een curatieteam, weet je zeker dat je kwaliteit aanschaft.  Je doet een bod en binnen 48 uur krijg je te horen of het bod akkoord is of kun je een tegenbod doen. Handig om te weten dat in 80% van de gevallen een bod uiteindelijk resulteert in een deal. Ook kun je kiezen voor een directe koop door de “koop nu” prijs te betalen. Wanneer jij het item gekocht hebt wordt de staat van het product nog even gecontroleerd en wordt het netjes bij je afgeleverd. 

vintage interieur meubels

Een echte eyecatcher in huis

Wil je echt een eyecatcher in je huis? Kies dan voor een vintage kast. Dit kan een vitrinekast zijn, een dressoir, een kledingkast of een ander soort kast. Het leuke is natuurlijk dat je er niet eens een enorm vintage interieurstijl voor hoeft te hebben. Je kunt zo’n prachtige vintage kast namelijk ook combineren in andere interieurstijlen. Juist door hiervoor te kiezen, maak je van je vintage kast een echte eyecatcher. 

Enorm duurzaam

Natuurlijk past het kopen van tweedehands design meubelen ook helemaal in de trend en denkwijze van vandaag de dag.  We kiezen allemaal vaker voor duurzame alternatieven en een duurzaam leven. Op deze manier draag jij dus ook een steentje bij aan de wereld. Ook biedt het kansen doordat op deze manier design meubelen betaalbaar worden en daardoor wellicht voor jou ineens wel haalbaar.  

Wat vind jij van dit bedrijf en het concept? Laat het weten! 

Ik ben in ieder geval fan!