Binnenkort krijg je de sleutels van je nieuwe droomhuis. Wat een feest om daar heerlijk te gaan wonen! Maar voordat het zover is moet je wel nog al jouw spullen verhuizen naar je nieuwe woonadres. Als je dat allemaal zelf gaat doen, is dat een tijdrovende en stressvolle klus. Kies daarom voor een verhuisspecialist.

Verhuizing zelf doen of niet?

Om al jouw kostbaarheden veilig en zonder schade naar je nieuwe huis te brengen moet er nogal wat worden georganiseerd: Van verhuisdozen tot transport en van mankracht tot middelen zoals steekwagentjes of liften. Je kunt dat natuurlijk allemaal zelf regelen. Dat is zeker de goedkoopste optie, maar ook zeker de meest tijdrovende en stressvolle optie. Het is daarom een verstandige keuze om je verhuizing over te laten aan verhuisspecialisten.

Specialisten in verhuizingen

De specialisten in verhuizingen hebben de juiste wagens, die overal in de stad of het dorp kunnen komen, beschikken over mensen die weten hoe ze jouw spullen schadevrij vervoeren en beschikken over alle materialen die nodig zijn om de verhuizing veilig en snel uit te voeren. Bovendien kunnen zij geschikte verhuisdozen leveren en jou adviseren hoe je het beste inpakt zodat je alles straks gemakkelijk en vlot op de goede plaats kunt zetten. Bovendien kunnen de ervaren specialisten je ook met nog meer diensten bijstaan om de verhuizing soepeltjes te laten verlopen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het uit elkaar halen en weer monteren van meubels en kasten.

verhuisspecialist inhuren

Verhuizen van of naar Noordwijk

Ga je binnenkort van of naar Noordwijk verhuizen? Kies dan dus voor een gespecialiseerd verhuisbedrijf Noordwijk, zoals Van Oomen Verhuizers. Vraag op de website van de verhuizer, met het “Erkende Verhuizer”-keurmerk, tijdig een offerte aan en neem contact op over alle mogelijkheden die de verhuisexpert biedt.

De specialist biedt ook opslagruimte

Ga je eerst nog verbouwen of moet je om andere redenen tijdelijk een opslagruimte huren Noordwijk? Ook dan kun je bij deze verhuizers uit Noordwijk terecht. Ze bieden diverse opties in de ruimte van de opslag, van 10m3 tot maar liefst 37m3. Tevens heb je de mogelijkheid om de opslagbox al thuis te laten inladen, al dan niet met verhuishulp. Zo heb jij er zelf zo min mogelijk omkijken naar en dat is nou precies de reden dat je voor een verhuisspecialist kiest!