Inmiddels lijkt de zomervakantie alweer maanden geleden en zijn we weer volop aan het werk geslagen. Voor mij werd deze start na de vakantie een stuk leuker gemaakt, want ik mocht namelijk de ‘Back to Work’ blogbox van RVG ontvangen. Benieuwd wat daar allemaal in zat? Ik deel het met jullie in deze blog!

RVG Back to Work blogbox

Ik heb al eens eerder een leuke blogbox van RVG mogen ontvangen. Dat was echter een woon blogbox vol met leuke items voor in ons interieur. Ik leerde de leukste (nieuwe) merken kennen. Ik was daarom meteen erg nieuwsgierig toen ik hoorde over de Back to Work blogbox. Tegenwoordig werkt nog steeds bijna iedereen thuis en daardoor kun je altijd wel wat handige spulletjes gebruiken voor je thuiskantoor. In de Back To Work blogbox zaten 5 hele toffe producten en een klein presentje van RVG zelf. Benieuwd? Check de producten hieronder inclusief mijn eerlijke mening!

Nedis Draadloze over-ear koptelefoon

As we speak zit ik deze blog te schrijven met deze toffe draadloze koptelefoon. Ik beschikte eerder al over Samsung Galaxy Buds. Deze ontving ik bij de aanschaf van mijn nieuwe telefoon. Ze zijn leuk hoor, maar niet echt ideaal. Ten eerste prefereer ik echt over-ear in plaats van iets dat in mijn oren moet. Ik heb nou eenmaal niet de grootste oren dus ik merk al snel irritatie. Ook bij het wandelen vallen ze bij mij regelmatig uit. Deze koptelefoon van Nedis kwam dus echt als geroepen. Hij is draadloos en daardoor enorm handig in gebruik. De koptelefoon gaat maximaal 20 uur mee, maar dat is dus ruim voldoende voor een dag (of 2) werken. Ik zet een muziekje aan op mijn spotify en met behulp van bluetooth streamt hij het naar mijn koptelefoon. Goed op te weten: de adviesprijs is 25,99 euro. Ook nog eens super aantrekkelijk dus.

draadloze koptelefoon
kimberley homefreak

Bambook Notitieboek

Bambook is het perfecte uitwisbare notitieboek voor op je bureau. Say what? Ja, precies: hij is uitwisbaar! Helemaal passend in deze tijd waar duurzaamheid en milieubewustzijn erg belangrijk is geworden. Zelf ben ik een persoon die al mijn gedachtes het liefste uitschrijf. To do lijstjes of gewoon een losse krabbel. Nou had ik in het verleden al digitale notitieblokjes gebruikt, maar om heel eerlijk te zijn werd ik hier niet zo enthousiast van als het gewoonweg opschrijven. Dit notitieboek kun je continu opnieuw gebruiken doordat je hem gewoon uitwist. Wil je de hele pagina wissen dan gebruik je gewoon een vochtig doekje en wil je een kleine correctie doen, dan kun je de “gum” gebruiken achterop de meegeleverde stift. Handig: je kunt kiezen voor een dotted, een ruit of blanco paginabedrukking. De adviesprijs is 19,95 euro, maar met code BambookDB10 ontvang je tijdelijk 10% korting!

uitwisbaar notitieboek

Curver Smart Fresh Eco vershouddozen

Ook als je thuiswerkt is het handig om een “broodtrommeltje” te hebben. Je kunt dan namelijk alles voorbereiden zodat je tijdens het werken niet al te veel tijd kwijt bent aan het bereiden van je lunch. Ik eet bijvoorbeeld tijdens mijn “kleine pauze” een groene appel met kaneel. Ik snijd hem tegenwoordig ’s ochtends al en zorg dat ik hem in een paar tellen kan pakken uit mijn koelkast. Deze nieuwe lijn vershouddozen van Curver zijn hier echt perfect voor! Ze zijn gemaakt van 100% gerecycled Polypopyleen. Je kunt er ook je eten in verwarmen en ze zijn ook geschikt voor de vriezer en de vaatwasser. Adviesprijs is vanaf 3,49 euro tot 5,99 euro. Je kunt ze bestellen bij Bol.com of bijvoorbeeld de Blokker.

curver vershouddozen

Croon&Croon Design paraplu

En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar tijdens het thuiswerken moet ik ook nog even de kids van school halen. Want die scholen zijn inmiddels ook weer begonnen. Nu is het zo dat de herfst al volle bak zijn intrede heeft gemaakt in Nederland. Ik ben al een aantal keer helemaal natgeregend. Niet heel handig als ik dan vervolgens weer achter de pc moet schuiven. De Croon&Croon Design paraplu heeft de stijl van Reisenthel en de technologie van Knirps. Niet alleen super stijlvol dus, maar ook nog eens kwalitatief hoogwaardig. Er zijn drie uitvoeringen; Pocket Mini, Pocket Classic en de Pocket Duomatic. Adviesprijs: 44,95 euro. Met kortingscode: reisenthelknirps20 ontvang je 20% korting!

stormparaplu

Case Logic Fuxton Attaché laptoptas

Tot slot nog een knaller van de Back to Work blogbox. Ik ontving namelijk de populaire Case Logic Huxton Laptop Attache 15.6 inch. Hij is super stijlvol door de gemêleerde stof en daarnaast heeft hij ook een super handige indeling. Dat je er maar liefst 25 jaar garantie op krijgt, zegt denk ik al genoeg over de kwaliteit. Aan de achterkant van de laptoptas zit ook een bagageband zodat je hem eventueel ook aan een trolley kunt bevestigen. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Adviesprijs is 49,99 euro.

laptoptas

Ik ben er helemaal klaar voor!