Op elk kantoor zien we pennen, pennenbakjes, mappen, notitieboekjes en een agenda liggen. Maar ook mokken, kop en schotels en glazen zijn kantoorartikelen die we dagelijks gebruiken. Deze artikelen zien én gebruiken we elke dag. Dit maakt het extra leuk om ze te personaliseren. Als je als bedrijf of organisatie regelmatig klanten en relaties ontvangt, zien zij ook de kantoorartikelen. Komt een klant voor een zakelijke bespreking, schenk de koffie of thee in een mok bedrukt met jouw bedrijfslogo.

Bedrukte kantoorartikelen kunnen ook ingezet worden tijdens beurzen en evenementen. Pennen en notitieboekjes met logo worden regelmatig uitgedeeld aan bezoekers. Willen bezoekers even snel een notitie maken, dan ben jij hun redder in nood. Bij terugkomst zal de bezoeker het bedrukte notitieboekje en de pen ergens op kantoor neerleggen en zullen ze ook opgemerkt worden door collega’s. Zo vergroot je op eenvoudige wijze je naamsbekendheid en straal je professionaliteit uit. Hieronder bespreken we de top 5 kantoorartikelen.

1. Pennen

Ondanks dat we tegenwoordig steeds meer regelen via onze smartphones, blijven pennen populaire schrijfwaren. Een kantoor zonder pennen is onmogelijk. Niet alleen hebben we pennen nodig om belangrijke papieren te signeren, ze komen ook van pas als we snel een notitie moeten maken. Iedereen kent het wel; het ene moment liggen er 10 pennen op je bureau en het andere moment zijn al je pennen verdwenen. Je kan nooit genoeg pennen hebben en daarom behoort de pen tot de top kantoorartikelen om te bedrukken. Laat pennen bedrukken met een naam, logo of tekst. Pennen zijn betaalbare geschenken en hebben een enorm bereik.

2. Agenda’s

Met een agenda in je bezit vergeet je geen belangrijke afspraken. Agenda’s zijn praktische artikelen, waarmee je het overzicht kan bewaren. Eén overzicht van je tijdsbesteding; eveneens voor je werk als privé. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat opschrijven beter is voor je geheugen dat het te typen. Een papieren agenda is sowieso veel leuker dan een digitale. Agenda’s zijn van nature al persoonlijk, maar door ze te laten bedrukken geef je de agenda’s nog meer karakter.

3. Servies

Niet alleen medewerkers gebruiken mokken, kopjes en glazen dagelijks; ook klanten en relaties die langskomen maken hier gebruik van. Of je nu een klein koffiekopje of een grote mok wilt laten bedrukken, ze zullen zeker opvallen. Het drinken van je favoriete drank in een mooi bedrukt kopje of mok zorgt voor een unieke beleving.

4. Notitieboekjes

De naam zegt het al; deze boekjes zijn handig om al je notities in op te schrijven. Notitieboekjes zijn geschenken die altijd goed ontvangen worden. A4, A5 of A6; kies het formaat dat het best past bij je relaties of medewerkers en laat notitieboekjes bedrukken naar wens.

5. Computer relatiegeschenken

Ook computer relatiegeschenken zijn populaire artikelen. Voor veel mensen is een computer onmisbaar op kantoor. Bij een computer horen computeraccessoires en die heeft de computer dan ook nodig om optimaal te kunnen presteren. Denk hierbij aan een muis en toetsenbord, maar ook hubs en USB-sticks worden aangesloten op een computer. Computer relatiegeschenken zijn te bedrukken en zullen op jouw kantoor zeker opvallen.