Zelf vind ik kinderkamers stijlen het meest leuke wat er is. Kinderen houden nou eenmaal wat meer van uitbundig dan volwassenen en daardoor kun je op de kinderkamers altijd net iets meer uitpakken dan bijvoorbeeld in de woonkamer. Wil je nou echt uitpakken op de kinderkamer? Kies dan voor een graffiti muurschildering

Graffiti muurschildering 

Witte muren op de kinderkamer zijn natuurlijk echt not-done. Er wordt daarom vaak gekozen voor een mooie kleur op de muur of een behang met een leuk patroontje. Wil je nou echt een eyecatcher? Dan kies je voor een graffiti muur. Wellicht dat je daar nog niet aan gedacht had, maar we zien het steeds vaker terug en het leuke is dat je de muurschildering helemaal kunt laten aansluiten bij de kamer. 

Precies wat jij wilt 

Hoewel je misschien zelf ook wel creatief bent, kun je dit klusje beter uitbesteden aan een specialist. Zo weet je zeker dat het eindresultaat echt tof en professioneel wordt.

Je kunt natuurlijk kiezen uit tal van ontwerpen, maar je kunt ook een ontwerp op maat laten maken. Je kunt het vrij simpel houden door bijvoorbeeld de naam van je kind te laten plaatsen op de wand. Dat is sowieso een slimme keuze, want dat vinden kinderen in alle leeftijden leuk en blijven ze leuk vinden. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie muurschildering in een bepaald thema.

Brawl stars kinderkamer graffiti muurschildering

Prijskaartje

Natuurlijk ligt het er helemaal aan wat precies je wensen zijn voor de graffiti muurschildering, waar je precies woont en hoe groot de muurschildering moet zijn, maar ik kan nu alvast verklappen dat de prijs je enorm gaat meevallen. Een naam kan bijvoorbeeld al voor 150 euro en een complete wand in een thema varieert tussen 250 en 850 euro. Misschien vind je dat nogal een bedrag, maar wanneer je je beseft dat het vakwerk is, dat iemand hier daadwerkelijk veel tijd in steekt en wanneer je het vergelijkt met de prijzen van blikken muurverf (zeker niet goedkoop tegenwoordig) of een mooi behang van bijvoorbeeld Arte (ongeveer 150 euro per rol), dan is een graffiti muurschildering de beste investering die je kunt doen.

Welk thema of welke graffiti muurschildering zou jij kiezen?