In jouw badkamer hangt een spiegel. Je hebt er lang gebruik van kunnen maken, maar nu is deze echt toe aan vervanging. Er zitten een hoop krasjes op door het schoonmaken en je wilt een model dat je mooier bij jouw badkamer vindt passen. Lees daarom dit blog voor wat inspiratie!

De ideale spiegel

Jij moet vaak vroeg op voor jouw werk. Je hebt daarom niet veel tijd om voor het werk jezelf helemaal op te doffen, maar een beetje make-up is wel iets wat je graag op wilt hebben. Nu de dagen donkerder worden, is het weer nodig om wat verlichting aan te hebben om fatsoenlijk te kunnen zien. Een spiegel met verlichting kan dan erg goed van pas komen! Doordat het licht direct op jouw gezicht schijnt en niet de rest van de kamer belicht, kun je veel makkelijker zien of jouw make-up goed zit. Maar hier houdt het niet bij op. Er zijn namelijk een aantal spiegels die verlicht zijn en daarnaast ook een ingebouwde kast hebben. Zo kun je gemakkelijk al jouw make-up producten kwijt. Tot slot zijn er ook spiegels met verlichting die spiegelverwarming hebben. Er bevindt zich dan een mat aan de achterzijde die de spiegel verwarmt. Zo raakt de spiegel niet beslagen als jij aan het douchen bent, waardoor je hem niet apart hoeft af te drogen.

badkamerspiegel fris en fruitig

Zo blijft de spiegel mooi

Jij weet dat spiegels snel vies kunnen worden. Het is daarom belangrijk dat je deze goed onderhoudt zodat je nog lang gebruik kunt maken van de spiegel. Allereerst is het belangrijk om spetters van het water of make-up resten direct weg te halen. Neem dan één of twee keer per week even goed de tijd om de spiegel volledig schoon te maken. Doe dit met lauw water en een zachte doek. Gebruik geen ruwe materialen. Zo voorkom je namelijk dat je de spiegel beschadigt. Ook moet je oppassen met schoonmaakproducten. Middelen met een verstuiver moet je bijvoorbeeld niet rechtstreek op de spiegel aanbrengen. Spuit het op de doek en breng het daarna aan op spiegel. Tot slot is het belangrijk om de randen van jouw spiegel volledig droog te maken. Indien je dit niet doet, kan het namelijk zo zijn dat het water in de spiegel trekt door het vocht dat is overgebleven.

Een spiegel met verlichting is dus een goede keuze! Je ziet jezelf beter als je ervoor staat en hij beslaat niet door de spiegelverwarming. Als je de spiegel goed onderhoudt, kan deze voor lange tijd meegaan. Wil je er daarom gelijk eentje kopen? Kijk dan op de website van Sanitairwinkel!