Toen we onze muren in de woonkamer gingen voorzien van een nieuw kleurtje, moest daarbij ook een nieuw schilderij komen. Het moest een echte eyecatcher worden, niet vanwege grootte, maar juist vanwege de uitstraling en kwaliteit. Ik koos daarom voor een prachtig schilderij van Wall-Loft. Ben je nog niet bekend met hen? Lees dan vooral even onderstaande. Tip voor snelle lezers: in de laatste alinea maak je ook nog eens kans om een Wall-Loft schilderij te winnen!

Wall-Loft

Eerlijk gezegd kende ik het bedrijf nog niet. Dat maakte het juist extra leuk om me er in te verdiepen. Ik wil altijd het verhaal achter een bedrijf weten. Eigenaar Wouter van den Heuvel heeft een enorme passie voor zijn bedrijf. Hij wil dat iedereen toegang heeft tot de meest exclusieve canvas olie schilderijen. Hij werkt samen met artiesten over de hele wereld en heeft daarmee echt een mooie collectie samengesteld. Uiteenlopend, dus er is altijd wel een schilderij dat past in jouw interieur.

Mijn canvas olie schilderij

Ik koos voor de Rising Blossem, maar kiezen was nog niet zo gemakkelijk aangezien ik vele schilderijen echt prachtig vond. Zo is de Silver Drip ook echt de moeite om even te bekijken. Dat is ook echt een eyecatcher! Ik viel echter voor de gouden afwerking van dit schilderij. Toen het schilderij geleverd werd, was ik echt direct verliefd. Het schilderij is zo gedetailleerd en de structuur is zo mooi!

wall-loft olie schilderij
canvas schilderij gouden details
details schilderij wall-loft
gouden details schilderij
schilderij met goud

Perfecte service

Mijn ervaring is dat dit bedrijf enorm snel levert. Ideaal mocht je net zoveel geduld hebben als ik (geen). Ik bestelde het schilderij en binnen een dag werd het al bezorgd. Snelle levering is ook iets waar ze op focussen. Dat is vrij uniek in Nederland voor dit soort producten. Daarnaast hebben ze altijd gratis verzending voor bestellingen in Nederland. Heb je jouw oog dus laten vallen op een mooi canvas olie schilderij, dan heb je hem binnen enkele dagen hangen aan jouw muur!

wall-loft

WIN een Wall-Loft product voor bij jou thuis!

Ben jij nou ook enthousiast geworden van de schilderijen van Wall-Loft? Doe dan mee met hun Upviral winactie. Vul je gegevens in om kans te maken. Je verdient hiervoor 2 punten. Hoe meer punten je hebt, des te groter je kans is om te winnen. Elk punt telt als het ware als een lot in de loterij. Deel de actie op je socials om nog meer punten te ontvangen. Meld iemand zich via jouw link aan, dan krijg je zelfs 12 extra punten per aanmelding. Zo vergroot je jouw kans om te winnen dus enorm! Succes! Hopelijk hangt er binnenkort ook een mooi Wall-Loft schilderij bij jou aan de muur.

Bekijk ook eens de andere Shops in de spotlights.