Regelmatig zet ik webshops en woonwinkels in het zonnetje zodat jij precies weet waar je jouw nieuwe items voor in huis kunt scoren. Laatst kwam ik bij deze webshop terecht en ik ben erg enthousiast geworden. Tijd dus om jullie kennis te laten maken met: ThatLyfeStyle

ThatLyfeStyle 

Ze noemen zichzelf: de moderne en chique online woonwinkel en ik kan niets anders dan me daarbij aansluiten. Het assortiment bestaat uit de mooiste meubelen, toffe verlichting en een ruim aanbod stijlvolle woonaccessoires. Kortom: je kunt hier dus vrijwel alles scoren voor je interieur. De producten stralen stuk voor stuk een bepaalde luxe uit en er zijn veel producten die uniek zijn en die je dus niet op veel andere plekken kunt vinden. Persoonlijk vind ik dat laatste altijd wel fijn. Je wilt immers niet een 13 in een dozijn interieur! 

thatlyfestyle

J-Line

ThatLyfeStyle heeft een aantal bekende merken in hun assortiment, waaronder PTMD. Daarnaast hebben we een merk – wat ikzelf nog niet kende – die mijn aandacht direct trok: J-line. Het assortiment bestaat uit meubels, maar ook uit prachtige accessoires. De producten passen helemaal bij de trends van nu. De meubels hebben hout of marmer gecombineerd met stoer, zwart staal. De accessoires hebben helemaal die luxe, chique uitstraling die past bij een modern interieur. Ook hebben ze een aantal leren wanddecoraties waar ik instant verliefd op ben geworden. Zeker de moeite waard om dit merk dus eens te bekijken! 

thatlyfestyle jline

Boordevol wooninspiratie 

Naast het scoren van prachtige meubels en accessoires, kun je bij ThatLyfeStyle ook terecht voor een grote dosis wooninspiratie. Ze delen regelmatig een blog met handige tips en wat ik persoonlijk ook enorm handig vind, is dat je kunt shoppen op ‘stijl’. Ben jij bijvoorbeeld fan van goud in je interieur of ga je liever voor een vintage twist in huis? Je kunt hier eenvoudig op selecteren. Zo hebben ze ook een assortiment ‘versteend hout’. Zijn jullie daar al mee bekend? 

jline

Kortom: dit is weer echt een shop die je kunt toevoegen aan je lijstje, wanneer je op zoek bent naar leuke pareltjes voor je interieur!