Ik houd van planten in huis. Toen ik laatst in contact kwam met PlantRebelz, moest ik die zeker in de spotlights zetten op mijn blog. Ze hebben een uniek concept met stekjes en de mooiste planten. Benieuwd? Lees snel verder…

Stekkie Box 

Een tijdje terug was ik bij mijn zus die vol trots haar nieuwe stekjes liet zien.  Ze knappen inmiddels al 5 jaar een gigantische woonboerderij op. Nouja,  de helft is zelfs helemaal nieuw gebouwd.  Om die straks een beetje leuk in te richten met planten,  kun je niet vroeg genoeg beginnen. 

Ze vertelde dat ze member was van de Stekkie Box bij PlantRebelz. Elke maand krijg je dan een viertal stekjes opgestuurd en je kunt het opzeggen wanneer je maar wilt.  Klonk heel goed, dus ik werd nieuwsgierig achter het bedrijf hier achter.  Het is zo’n tof bedrijf dat ik deze graag in de spotlights zet op mijn blog.  

stekkie box

Families

Naast de Stekkie Box hebben ze ook heel veel mooie planten. Om deze prachtige planten onder te verdelen, hebben ze leuke “families” bedacht;

Zo kun je heel eenvoudig op zoek naar jouw favoriete plant. 

Mijn weirdo

Ik koos een prachtige plant uit van “The Weirdos”. Een echte unieke plant dus. Ik koos voor de Alocasia Zebrina Black. Deze heeft gewoon zwarte stelen. Daarom heet hij bij PlantRebelz ook de Extreme Dark Weirdo. Toen ik hem ontving verwonderde ik me over het feit dat de stelen ook echt zwart zijn. Niet een beetje, maar gewoon helemaal perfect passend in mijn interieur!

planten in huis
plantrebelz
zwarte plant

Mijn Stekkie Box 

Daarnaast ontving ik eenmalig een stekkie box om deze dienst te ervaren. Wat me meteen opviel bij de ontvangst was dat de Stekjes er echt goed uitzagen. Ze waren ook niet heel klein waardoor ze de reis naar mijn huis toe goed konden overleven.  Nu maar hopen dat ze mij ook overleven. Soms ben ik echt goed met planten en soms… laten we die horrorverhalen achterwege laten.  Ik deel in ieder geval elke week mijn stekjes op instagram en zie nu al dat ze groeien! PlantRebelz deelt regelmatig ook handige tips voor de mensen die niet al te groene vingers hebben, dus dat moet helemaal goed komen.

Een Stekkie Box kost €22,50 inclusief verzending. Hiervoor krijg je 4 stekjes als verrassing. Je weet dus niet welke er in de box zitten. Wanneer je dus member bent, ontvang je elke maand weer een toffe verrassing. En eerlijk is eerlijk: dat is toch geen geld voor 4 planten!